Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

admin
18 Червня, 202118 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

Рецептів цього мега популярної страви на вугіллі безліч. У маринад йде все – від мінералки і пива, до ананасів, апельсинів і ківі. Здавалося б, дивуватися в цій справі більше нема чому. Але виявляється, є ще рецепти, про які ми й не чули!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Що потрібно для страви

Необхідні інгредієнти:

  • свинина (шийна частина);
  • домашні мариновані помідори;
  • ріпчаста цибуля;
  • чорний мелений перець.

Важливо! Для отримання справжнього смаку є одна умова: потрібно обов’язково брати тільки домашні мариновані помідори – ні в якому разі не магазинні!

Як приготувати шашлик

М’ясо нарізати розміром приблизно з сигаретну пачку. Далі півкільцями порізати цибулю. На один кілограм м’яса додати приблизно 200 грам цибулі. Цибулю добре віджати, щоб вона пустила сік, і перемішати з м’ясом.

Після цього взяти мариновані помідори і розім’яти їх з м’ясом і цибулею. На кілограм свинини досить двох середніх помідорів. Додати чорний мелений перець, залити в маринад трохи розсолу з банки. НЕ солити! Солі досить в маринаді. Все це прибрати на 6-8 годин в холодне місце.

Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м'яса

Коли маринад готовий, його можна трохи посолити. Але робити це, якщо розсіл з під помідорів пріснуватий і м’ясу не вистачає солі. Соліть м’ясо тільки безпосередньо перед приготуванням!

Корисні поради

Шампури з м’ясом ставте на мангал, коли вугілля вкрилися білим попелом.

Щоб шашлик не був сирим або пересмаженим, засікайте час приготування. Для шматків м’яса розміром з сигаретну пачку оптимальний час смаження 20-23 хвилини.

Не забувайте перевертати шампури. Робіть це, коли на нижній частині м’яса закипить жир.

Навігація записів

Натуральна підгодівля полуниці для багатого врожаю. Перевірена роками!
Від них дуже важко відірватися! Картопляні биточки — бюджетний варіант

Related Articles

Дуже смачні гречаники. Тільки відразу готуйте подвійну порцію

Viktor
16 Листопада, 202516 Листопада, 2025 Коментарі Вимкнено до Дуже смачні гречаники. Тільки відразу готуйте подвійну порцію

Гарбузові млинці для всієї родини. Смачний, дешевий і легкий рецепт

Viktor
15 Листопада, 202515 Листопада, 2025 Коментарі Вимкнено до Гарбузові млинці для всієї родини. Смачний, дешевий і легкий рецепт

Смачний та оригінальний: простий салат з яйцями та овочами

Viktor
14 Листопада, 202514 Листопада, 2025 Коментарі Вимкнено до Смачний та оригінальний: простий салат з яйцями та овочами

Цікаве за сьогодні

  • Корупція в енeргетиці: Тимoшенко зaпропонувала влaді рiшення
  • Дуже смачні гречаники. Тільки відразу готуйте подвійну порцію
  • Пpем’єр Гpеції зpобив важливу заяву щoдо Укpаїни! Такого повоpоту ніxто не очiкував
  • “У мeне реально нічого немає”: Голова “Укрпoшти” заявив, що ходить пiшки й винаймає квaртиру
  • Президент Фінляндії озвучив прогноз закінчення війни: чому Україні потрібна ще більша підтримка
  • Аpмія РФ поступово втрaчає контроль над Куп’янськом, – ОСУВ “Хoртиця”
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes