Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

admin
18 Червня, 202118 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м’яса

Рецептів цього мега популярної страви на вугіллі безліч. У маринад йде все – від мінералки і пива, до ананасів, апельсинів і ківі. Здавалося б, дивуватися в цій справі більше нема чому. Але виявляється, є ще рецепти, про які ми й не чули!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Що потрібно для страви

Необхідні інгредієнти:

  • свинина (шийна частина);
  • домашні мариновані помідори;
  • ріпчаста цибуля;
  • чорний мелений перець.

Важливо! Для отримання справжнього смаку є одна умова: потрібно обов’язково брати тільки домашні мариновані помідори – ні в якому разі не магазинні!

Як приготувати шашлик

М’ясо нарізати розміром приблизно з сигаретну пачку. Далі півкільцями порізати цибулю. На один кілограм м’яса додати приблизно 200 грам цибулі. Цибулю добре віджати, щоб вона пустила сік, і перемішати з м’ясом.

Після цього взяти мариновані помідори і розім’яти їх з м’ясом і цибулею. На кілограм свинини досить двох середніх помідорів. Додати чорний мелений перець, залити в маринад трохи розсолу з банки. НЕ солити! Солі досить в маринаді. Все це прибрати на 6-8 годин в холодне місце.

Шашлик на маринованих помідорах! Ділюся рецептом соковитого і смачного м'яса

Коли маринад готовий, його можна трохи посолити. Але робити це, якщо розсіл з під помідорів пріснуватий і м’ясу не вистачає солі. Соліть м’ясо тільки безпосередньо перед приготуванням!

Корисні поради

Шампури з м’ясом ставте на мангал, коли вугілля вкрилися білим попелом.

Щоб шашлик не був сирим або пересмаженим, засікайте час приготування. Для шматків м’яса розміром з сигаретну пачку оптимальний час смаження 20-23 хвилини.

Не забувайте перевертати шампури. Робіть це, коли на нижній частині м’яса закипить жир.

Навігація записів

Натуральна підгодівля полуниці для багатого врожаю. Перевірена роками!
Від них дуже важко відірватися! Картопляні биточки — бюджетний варіант

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes