Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Порадуйте себе і близьких! Печемо домашні пиріжки з ягідною начинкою!

Порадуйте себе і близьких! Печемо домашні пиріжки з ягідною начинкою!

admin
14 Квітня, 202114 Квітня, 2021 Коментарі Вимкнено до Порадуйте себе і близьких! Печемо домашні пиріжки з ягідною начинкою!

Багато з нас пам’ятають, як у дитинстві допомагали своїм мамам і бабусям місити тісто, ліпити пельмені, вареники або сочники. І якщо ви не знаєте, чим зайняти своїх дітей на карантині, спробуйте зробити з ними ароматні пиріжки з ягодами, передають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста: борошно (4 склянки), йогурт (350 мл), сухі дріжджі (1 ст. л.), рослинна олія (50 мл), яйця (2 шт.), сіль (1 ч. л.), цукор (4 ст. л.).

Інгредієнти для начинки: червона смородина (300 г), полуниця (300 г), малина (300 г), цукор (150 г).

Приготування:

У глибокій мисці збиваємо яйця з цукром, потім додаємо сіль і ще трохи збиваємо. Потім додаємо йогурт або будь-який інший молочний продукт – кисле молоко, кефір, сироватку.

В окремій ємності просіюємо борошно, це можна зробити навіть кілька разів, щоб наситити його киснем.

Змішуємо борошно з сухими дріжджами, а потім з’єднуємо сухі інгредієнти та рідкі. У самому кінці додаємо рослинну олію.

Вимішуємо тісто спочатку ложкою, а потім – руками до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Залишаємо тісто в мисці, накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на годину.

Тим часом займаємося начинкою: якщо це свіжі ягоди, їх необхідно промити і очистити від гілочок, хвостиків і іншого сміття. Якщо – заморожені (наприклад, журавлина, малина, вишня) – обвалюємо їх у борошні або крохмалі, щоб вони не дали зайву воду і ефект непропеченого тіста.

Коли підійшло тісто, його слід розділити на рівні частини. З цієї кількості вийде приблизно 25 пиріжків.

Деко або форму для випічки змащуємо рослинною олією або вистилаємо пергаментним папером. Беремо одне яйце і злегка збиваємо його виделкою, щоб змастити пиріжки. Одну частину тіста розгортаємо в коржик, викладаємо начинку з ягід і зверху посипаємо цукром.

Защипуємо края пиріжка і викладаємо його на деко швом вгору, потім змащуємо за допомогою пензлика збитим яйцем.

Ставимо деко з пиріжками в духовку або в інше тепле місце (головне, щоб там не було протягу) на расстойку – там вони повинні постояти при температурі 30-40°С приблизно 15 хвилин. Потім випікаємо пиріжки при температурі 180°С близько 25-30 хвилин.

Готові пиріжки накриваємо вологим рушником і даємо їм охолонути.

Джерело

Навігація записів

Вилітають в Україну – вже завтра, у президента чекають: проти російської пропаганди – союзники готові!
6-річний українець не витримав і на пряму звернувся до Медведчука. Той аж побілів від почутого. Відео

Related Articles

Кaртопля рiзного кoльору, жoвта, біла, червона – яка смaчніша, яка крaще зберігається

Viktor
4 Травня, 20254 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Кaртопля рiзного кoльору, жoвта, біла, червона – яка смaчніша, яка крaще зберігається

Тільки зараз спливла вcя пpавда пpо “генiя” Ленiна. Як виявилoся, Волoдя Ульянов насправді був…

Viktor
28 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Тільки зараз спливла вcя пpавда пpо “генiя” Ленiна. Як виявилoся, Волoдя Ульянов насправді був…

Як же Соромно, що не розуміли….Світлина 1976 року. Канадські хокеїсти з тризубами на футболках. А я, вболівав за совєтськіх

Viktor
5 Жовтня, 20245 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як же Соромно, що не розуміли….Світлина 1976 року. Канадські хокеїсти з тризубами на футболках. А я, вболівав за совєтськіх

Цікаве за сьогодні

  • Що вiдомо про пеpeговори Укpаїни та PФ в Стaмбулі: вcі подpoбиці
  • Свекруха підказала: всі, хто пробують, просять рецепт цих пиріжків
  • Підвищуємо врожайність цибулі: Яке добриво та коли саме слід вносити
  • В окупованому Кpиму пролунали пoтужні вuбухи у кількох рaйонах, пaлає склад бoєпрuпасів. Відео
  • Пoшкодила портрeти загuблих військових на Алeї Геpоїв у Києві: затримано жiнку.
  • Маєтки, будівлі на Хрещатику: чим володіють cyдді Пeчерського рaйсуду та їхні родичі
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes