Простий і швидкий рецепт хачапурі, який можна приготувати на сніданок, коли часу зовсім обмаль.
Усі інгредієнти, зазвичай, є в холодильнику, тому страва готується з доступних продуктів і лише за 10 хвилин.
Продукти:
- борошно та молоко – по 1 склянці (200 гр.);
- курячі яйця – 2 штуки;
- сир (найкращий варіант – сулугуні) – 250-300 г;
- сіль – 1 ч.л;
- масло.
Покрокове приготування
1. У миску виливають яйця, збивають та солять. Потім заливають молоко та інгредієнти ретельно збивають.
2. Далі додають борошно, і знову все перемішують. Потім черга сиру, який натирають на тертці і поступово засипають, помішуючи суміш.
3. Сковороду ставлять на плиту, змащують маслом і розігрівають на вогні. Половину маси виливають на сковороду та розрівнюють ложкою.
4. Смажать із двох сторін під кришкою на повільному вогні до появи золотистого кольору.
5. Далі другу половину маси смажать аналогічним чином.
6. Гарячий хачапурі змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу з овочами чи соусом. Смачного!