Готую вечерю, курячі ніжки з картоплею, запечені в духовці!

Відразу роблю маринад:

  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка солі без гірки
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 2 зубчики часнику через прес
  • 1 чайна ложка паприки
  • Перець за смаком
  • 1 чайна ложка прованських трав
  • 2 ст. ложки кетчупу

Все перемішуємо і перемащуємо все ніжки.

Очищену картоплю нарізаємо четвертинками і перемащуємо маринадом.

Викладаємо картоплю в форму, змащену маслом, зверху укладаємо ніжки.

Запікаємо при 180 С до готовності .

Подробиці приготування дивіться у відео:

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *