Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Неймовірно смачні пиріжки: швидкі і без дріжджів Автор запису

Неймовірно смачні пиріжки: швидкі і без дріжджів Автор запису

admin
17 Червня, 202117 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Неймовірно смачні пиріжки: швидкі і без дріжджів Автор запису

Рецепт смажених пиріжків на швидку руку. Пиріжки готуються значно швидше і простіше, ніж звичайні. Але на смак нітрохи не поступаються їм.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

На цьому тісті випічка виходить м’якою, пишною і повітряною. Є одне але: це тісто підходити саме для смажених пиріжків. Для печених, використовуйте дріжджове тісто.

Начинка може бути будь-яка: гриби, картопля, капуста, м’ясо і т. д. У мене сьогодні начинка з картопляного пюре.

Складові

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 400 г
  • Кефір – 250 мл
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Олія соняшникова – 1 ст. ложка
  • Сода – 1/2 ч. ложки
  • Сіль – 1 ч. ложка

Для начинки:

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Масло вершкове – 50 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кріп – невеликий пучок
  • Сіль і перець – за смаком

Рецепт приготування

Вливаємо в глибоку миску склянку теплого кефіру. Додаємо сметану і яєчний жовток. Кладемо сіль, цукор, вливаємо олію. Перемішуємо до однорідної маси.

Борошно просіваємо в миску з продуктами і додаємо соду. Замішуємо дуже м’яке тісто.

Руки змащуємо соняшниковою олією і обминаємо тісто. Тісто накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.

Очищаємо картоплю і відварюємо в підсоленій воді.

Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними шматочками

Обсмажуємо на сковороді, в соняшниковій олії, до золотистого кольору.

Пучок кропу дрібно нарізаємо. З каструлі з готовим картоплею зливаємо воду і кладемо вершкове масло.

Товкучкою мнемо картоплю, до пюреподібної маси.

Додаємо в пюре обсмажену цибулю, нарізаний кріп, солимо і перчимо до смаку.

Все перемішуємо в однорідну масу.

Потім, тісто розділяємо на рівні частини (10-12 частин).

Розкачуємо один шматочок тіста в коржик.

У центр кладемо одну столову ложку пюре і защипуємо краї, формуючи пиріжок.

Пиріжок злегка розгортаємо (приплющуємо) качалкою, швом вниз. Таким чином, формуємо всі пиріжки.

У сковорідку наливаємо достатню кількість олії і добре розігріваємо.

Обсмажуємо пиріжки на помірному вогні, з двох сторін, до готовності.

Готові пиріжки розкладаємо на паперову серветку, щоб видалити зайву олію.

Пиріжки готові, можна кликати всіх до столу. Смачного!

Навігація записів

Втoмuвся бoрoтuся з трaвoю нa дoріжці врyчнy! Алe дізнaвся прoстuй мeтoд!
Я 10 poкiв збиpaлa гpoшi, щoб купити квapтиpу в нoвoбудoвi. Кoли мoя мpiя нapeштi здiйcнилacя, Олeг пoкликaв мeнe зaмiж. А зa дeнь дo тoгo, як ми мaли йти в РАЦС Олeг запропонував тaкe, щo я нaвiть нe знaлa, щo йoму вiдпoвicти

Related Articles

Просте морозиво, смачніше за магазинне. 10 років вже не купую

Viktor
14 Липня, 202514 Липня, 2025 Коментарі Вимкнено до Просте морозиво, смачніше за магазинне. 10 років вже не купую

Шикaрна зaкуска з кaбачків! Кaбачки з чаcником зі соусом на мaйонезі і кeфірі – це неймовірно смaчно!

Viktor
14 Липня, 2025 Коментарі Вимкнено до Шикaрна зaкуска з кaбачків! Кaбачки з чаcником зі соусом на мaйонезі і кeфірі – це неймовірно смaчно!

Лечо з кабачків на зиму: дуже класний рецепт, виходить неймовірно смачне, в міру гостре, рекомендую обов’язково його приготувати

Viktor
12 Липня, 2025 Коментарі Вимкнено до Лечо з кабачків на зиму: дуже класний рецепт, виходить неймовірно смачне, в міру гостре, рекомендую обов’язково його приготувати

Цікаве за сьогодні

  • В Україні можуть запровадити 4-денний робочий тиждень – як це працюватиме
  • Просте морозиво, смачніше за магазинне. 10 років вже не купую
  • Шикaрна зaкуска з кaбачків! Кaбачки з чаcником зі соусом на мaйонезі і кeфірі – це неймовірно смaчно!
  • Зеленський запропонував Юлії Свириденко очолити Уряд
  • Кіт Кeллoг ПPИБУВ ДO УКPAЇНИ… A вce зaдля тoгo, ЩOБ…
  • Зеленський вніс у Раду законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes