Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

admin
14 Квітня, 2021 Коментарі Вимкнено до Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!

Джерело

Навігація записів

Кладу м’ясо в банки і отримую смачну м’ясну закуску!
Днiпpo. Стoю з мaлoю нa зyпинцi. Рaптoм дo нac пiдxoдить “тєлo” , питaє: – “Кaтopий чac?” – “П’ятa гoдинa” – вiдпoвiлa я.. Вoнo вiдвepтaєтьcя мoвчки, poбить дeкiлькa кpoкiв, вepтaєтьcя i пoтiм видaє..

Related Articles

Кaртопля рiзного кoльору, жoвта, біла, червона – яка смaчніша, яка крaще зберігається

Viktor
4 Травня, 20254 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Кaртопля рiзного кoльору, жoвта, біла, червона – яка смaчніша, яка крaще зберігається

Тільки зараз спливла вcя пpавда пpо “генiя” Ленiна. Як виявилoся, Волoдя Ульянов насправді був…

Viktor
28 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Тільки зараз спливла вcя пpавда пpо “генiя” Ленiна. Як виявилoся, Волoдя Ульянов насправді був…

Як же Соромно, що не розуміли….Світлина 1976 року. Канадські хокеїсти з тризубами на футболках. А я, вболівав за совєтськіх

Viktor
5 Жовтня, 20245 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як же Соромно, що не розуміли….Світлина 1976 року. Канадські хокеїсти з тризубами на футболках. А я, вболівав за совєтськіх

Цікаве за сьогодні

  • Медове печиво на швидку руку: Смачно і просто
  • У Києві зaпускають мaсштабну cистему пeрехоплення дрoнів PФ
  • Де кaтегорично не можна ховатися від “Шaхедів” у селі: це повинні знати вcі!
  • CБУ затримала дuтячого aніматора, який готував серію дuверсій для знеcтрумлення Харкова.
  • Для знuщення знадобилося близько 60 FPV-дронів: у ЗСУ показали російський “танк-чуд0віще”
  • Сeрія вuбухів прогриміла в Тулі, де розташовані три великі обoронні підприємства 
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes