![](https://www.fayno.net.ua/wp-content/uploads/2020/09/1-655.jpg)
Рецепт такої домашньої ковбаси перейшов до мене від бабусі, а їй від її бабусі. Спробуйте приготувати і вам більше не захочеться купувати ковбасу в магазині.
Для початку промиваємо курячу грудку.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-651.jpg)
У миску заливаємо молоко, додаємо сіль. Кладемо туди курку і залишаємо на дві з половиною / три години.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-650.jpg)
Після закінчення часу просушуємо грудку паперовими рушниками і обв’язуємо нитками.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-652.jpg)
Тепер приготуємо маринад. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія, сік лайма, трохи меду, мускатний горіх, солодку паприку і сушений часник.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-653.jpg)
Гарненько промазуємо сумішшю курку і залишаємо на пів години.
Розігріваємо духовку до 220. Відправляємо курку в форму або на деко, застелене папером для випічки.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-654.jpg)
Тримаємо в духовці 20-25 хвилин. Даємо охолонути прямо там протягом 20 хвилин. Виймаємо, охолоджуємо, знімаємо нитки.
![](http://vakurat.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/1-655-1024x576.jpg)
Нарізаємо на шматочки і пригощаємо такою вкусняшкою близьких!
Смачного!