Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Неймовірно смачний Шварцвальдський чізкейк

Неймовірно смачний Шварцвальдський чізкейк

Viktor
16 Грудня, 202416 Грудня, 2024 Коментарі Вимкнено до Неймовірно смачний Шварцвальдський чізкейк

Цей божественний десерт перевершить всі ваші очікування. Одного разу його спробувавши, ви закохаєтесь з першого шматочка. Його можна з гідністю подати і до святкового столу. Ваші гості – господині будуть розпитувати рецепти. У ньому приголомшливе поєднання смаків. Чізкейк виходить неймовірно ніжним, повітряним і таким смачним, що від нього просто складно відірватися, повірте. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 5 яєць
  • 150 гр борошна
  • 25 гр какао
  • дрібка солі
  • 50 гр цукрової пудри
  • 100 гр вершкового масла
  • 700-750 гр консервованих вишень
  • 1 пакетик ванільного пудингу
  • 1 кг сиру для чізкейку
  • 100 гр кукурудзяного крохмалю
  • 150 гр цукрового піску
  • 1 стручок ванілі
  • 200 гр темного шоколаду
  • 120 гр вершків
  • 20 гр кокосового масла

В першу чергу 4 яйця розділяємо на жовтки і білки.

Тепер в окремій ємності об’єднуємо борошно, цукрову пудру, сіль і какао. Добре перемішуємо. Потім додаємо сюди жовтки і масло. Замішуємо тісто. Воно повинно бути гладким. Після чого розгортаємо його в пласт і перекладаємо форму, діаметром 26 см. Розрівнюємо і відправляємо в холодильник на півгодини.

Тепер проціджуємо вишні. Чотири столові ложки вишневого соку об’єднуємо з ванільним пудингом. Сік, який залишився, доводимо до кипіння. Після чого відправляємо в пудинг. Перемішуємо і повертаємо на вогонь. Варимо до легкого загустіння. Тепер об’єднуємо з вишнями і залишаємо остигати, накривши харчовою плівкою.

Беремо форму з тістом з холодильника і накриваємо його фольгою. Тепер поміщаємо вантаж: квасоля або горох. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 175 градусів, на 12 – 15 хвилин. Після закінчення потрібного часу дістаємо і прибираємо вантаж, а тісто потрібно охолодити.

Потім обертаємо форму кілька разів фольгою. Це ми робимо для того, щоб не пропустити воду.

В окремій ємності об’єднуємо сир, білки, яйце, крохмаль, цукровий пісок і ванільну м’якоть. Добре все перемішуємо до однорідної маси. Після чого розподіляємо половину в підготовленій пісочній основі.

Виливаємо всю вишневу суміш і накриваємо її рештою сирною частиною.

Розміщуємо форму для випічки в товсту ємність, попередньо наповнену гарячою водою. При цьому в воді має бути приблизно 2,5 см форми. Відправляємо в духовку на 45 хвилин.

Після закінчення потрібного часу дістаємо чізкейк з духовки і даємо охолонути на решітці приблизно пару годин.

Потім нарізаємо темний шоколад. Ставимо на вогонь вершки, об’єднані з кокосовим маслом. Доводимо до кипіння. Потім знімаємо з вогню і змішуємо з шоколадом. Доводимо до однорідності, добре помішуючи. Остиглий чізкейк поливаємо підготовленою глазур’ю. Смачного!

Джерело

Навігація записів

Багато хто шукають, але не знають, як це смачно. Салат по-королівськи!
Щoйно! Мобiлізація в Укpаїні: Стефанішина зpобила важливу зaяву

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes