Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

admin
18 Червня, 202118 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини
Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини
  • UNCATEGORIZED

Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

18 июня, 2021

Не можу сказати, що моя мама вже повністю вжилася в роль бабусі , але вона дуже старається. Скільки себе пам’ятаю, вона ніколи не любила готувати випічку. Взагалі з духовкою не дружить. Але, коли ми приїжджаємо в гості, мама намагається здивувати онуків якоїсь нової випічкою. В останній раз це були булочки-сердечка .

Цукрові булочки-сердечка – випічка для новачків. Майстерною господині вона може здатися навіть занадто легкою. Але жінки, які цінують свій час і нерви, цей рецепт точно полюблять. Головне – вивчити пропорції і набити руку, а далі все піде як по маслу.

інгредієнти

Пшеничне борошно 4 скл.

молоко 1 скл.

яйце 3 шт.

дріжджі 1 ч. л.

цукор 5 ст. л.

Соняшникова олія 60 мл

приготування

Насамперед розведіть дріжджі в теплому молоці. До слова, замість молока можете взяти кип’ячену воду. Тут вже як вам завгодно. До суміші додайте 3 ст. л. цукру. Просійте в миску половину борошна.

Перемішайте інгредієнти вручну, замісіть опару. Накрийте миску з нею рушником і залиште в темному теплому місці на 1,5 години. Особисто я ставлю опару в вимкненому духовку.


За цей час опара повинна піднятися 3 рази. Кожен раз гарненько обімніть її. Після того як опара підніметься в 3-й раз, додайте до неї 2 яйця, борошно, що залишилося і 50 мл олії без запаху.

Замісити тісто. Воно повинно вийти еластичним, не повинно приставати до рук і стінок ємності. Якщо потрібно, додайте ще трохи борошна. Залиште тісто підніматися в духовці ще на 30 хвилин.

Тепер знову його обомніть на присипаної борошном поверхні. Розділіть тісто на шматочки, кожен розкачати в джгут. З них сформуйте сердечка, з’єднавши кінці.

Заготовки викладіть на змащену маслом форму, посипте цукром. Поставте їх в тепле темне місце хвилин на 20. Коли булочки піднімуться, змастіть їх збитим яйцем.

Знову посипте булочки цукром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Готовим виробам дайте хвилин 10 охолонути, а потім подавайте до столу.

Рецепт цих повітряних крихт мама вивідала у своєї подруги, бабусі з 12-річним стажем. Цукрові булочки-сердечка її онуки поглинають листами. Моїм дітям вони теж сподобалися. Готуйте і діліться враженнями!

Навігація записів

Лікар пpoвoдячи aмпутaцiю 23-piчнoму oфiцepу, вiн думaє пpo cвoгo cинa, який є йoгo poвecникoм, в думкax нaмaгaєтьcя зaглянути в йoгo пoдaльшe життя…
Подарунок літа: Повітряна шарлотка з полуницею

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes