Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

admin
18 Червня, 202118 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини
Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини
  • UNCATEGORIZED

Цукрові булочки-сердечка! Улюблені ласощі моїх дітей – розлітаються за лічені хвилини

18 июня, 2021

Не можу сказати, що моя мама вже повністю вжилася в роль бабусі , але вона дуже старається. Скільки себе пам’ятаю, вона ніколи не любила готувати випічку. Взагалі з духовкою не дружить. Але, коли ми приїжджаємо в гості, мама намагається здивувати онуків якоїсь нової випічкою. В останній раз це були булочки-сердечка .

Цукрові булочки-сердечка – випічка для новачків. Майстерною господині вона може здатися навіть занадто легкою. Але жінки, які цінують свій час і нерви, цей рецепт точно полюблять. Головне – вивчити пропорції і набити руку, а далі все піде як по маслу.

інгредієнти

Пшеничне борошно 4 скл.

молоко 1 скл.

яйце 3 шт.

дріжджі 1 ч. л.

цукор 5 ст. л.

Соняшникова олія 60 мл

приготування

Насамперед розведіть дріжджі в теплому молоці. До слова, замість молока можете взяти кип’ячену воду. Тут вже як вам завгодно. До суміші додайте 3 ст. л. цукру. Просійте в миску половину борошна.

Перемішайте інгредієнти вручну, замісіть опару. Накрийте миску з нею рушником і залиште в темному теплому місці на 1,5 години. Особисто я ставлю опару в вимкненому духовку.


За цей час опара повинна піднятися 3 рази. Кожен раз гарненько обімніть її. Після того як опара підніметься в 3-й раз, додайте до неї 2 яйця, борошно, що залишилося і 50 мл олії без запаху.

Замісити тісто. Воно повинно вийти еластичним, не повинно приставати до рук і стінок ємності. Якщо потрібно, додайте ще трохи борошна. Залиште тісто підніматися в духовці ще на 30 хвилин.

Тепер знову його обомніть на присипаної борошном поверхні. Розділіть тісто на шматочки, кожен розкачати в джгут. З них сформуйте сердечка, з’єднавши кінці.

Заготовки викладіть на змащену маслом форму, посипте цукром. Поставте їх в тепле темне місце хвилин на 20. Коли булочки піднімуться, змастіть їх збитим яйцем.

Знову посипте булочки цукром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Готовим виробам дайте хвилин 10 охолонути, а потім подавайте до столу.

Рецепт цих повітряних крихт мама вивідала у своєї подруги, бабусі з 12-річним стажем. Цукрові булочки-сердечка її онуки поглинають листами. Моїм дітям вони теж сподобалися. Готуйте і діліться враженнями!

Навігація записів

Лікар пpoвoдячи aмпутaцiю 23-piчнoму oфiцepу, вiн думaє пpo cвoгo cинa, який є йoгo poвecникoм, в думкax нaмaгaєтьcя зaглянути в йoгo пoдaльшe життя…
Подарунок літа: Повітряна шарлотка з полуницею

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes