Готуйте рибу, не поширюючи неприємних запахів по дому! Якщо готується в духовці, то виходить гладким і соковитим!
ІНГРЕДІЄНТИ:
-2 риби (хек);
– сіль – за смаком;
– ложка борошна;
– ложка з сухарями;
– чайна ложка паприки.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Якщо ви використовуєте заморожену рибу, дайте їй заздалегідь розморозитися. Очистіть його від нутрощів і плівок. Видаліть хвіст і плавники.

2. Розріжте кожну рибу на 4 частини. Посипте їх сіллю (за бажанням можна підсолити панаду).
3. Приготуйте панаду: змішайте борошно, панірувальні сухарі та паприку.

4. Кожен шматочок риби прокачати в отриманій панаді і викласти в жароміцний глибокий посуд з кришкою.


5. Накрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 200-220°С духовку. Запікати рибу 30 хвилин.

6. Подавайте з улюбленим гарніром.

Бажаю приємного апетиту в колі ваших близьких!