Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Viktor
22 Жовтня, 202422 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Рогаликів за моїм рецептом з одного замісу виходить велика кількість, і вони залишаються свіжими та м’якими довгий час. Рогалики можна наповнювати різними начинками, такими як повидло, нутелла, горіхи, джем тощо, головне, щоб начинка була густою і не розтікалася.

Інгредієнти:

Тісто:

  • теплого молока 100 мл.
  • цукрової пудри або цукор 50 г
  • сухих дріжджів 5 г або живих 15 г
  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • ванільного цукру 1 п.
  • вершкового масла або маргарину 200 г
  • борошна 500 гр.

Начинка:

  • маку 100 г
  • вода кип’яток
  • цукру 80 г
  • горіхів 50 г
  • вершкового масла м’яке 20-30

Для змащування:

  • яйце 1 шт.
  • цукру 50 г

Приготування:

Начинка:

Заливаю мак окропом, перемішую, накриваю кришкою і залишаю настоюватись на 50 хвилин. Потім зливаю зайву воду, просушую мак на паперовому рушнику і подрібнюю його блендером. Додаю цукор і подрібнені і просушені в духовці горішки, а також м’яке вершкове масло. Все ретельно перемішую до однорідного стану.

Тісто:

До теплого молока додаю цукрову пудру і дріжджі, перемішую. Потім додаю яйця, щіпку солі, ванільний цукор і розтоплене вершкове масло кімнатної температури, ретельно змішую.

Починаю додавати борошно, спочатку трохи, перемішую лопаткою, а потім всипаю решту і замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 1,5 години.

Потім тісто злегка обминаю руками і ділю на 4 частини, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 10 хвилин. Розкатую кожну кульку в круглий пласт, нарізаю його на 16 трикутників. На кожен трикутник накладаю макову начинку і закручую рогалики.

Викладаю рогалики на деко, застелене пергаментом, накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 30 хвилин. Потім змащую збитим яйцем, посипаю цукром і випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-17 хвилин.

Заварюю чай і смакую!

Навігація записів

Моєму другу вже 37 років, заробляє тисячі доларів, їздить на мерседесі і живе в центрі Львова. Але ніяк не може одружитися через одну причину
Я всім подругам розповіла, що моя невістка чудово готує. Тому й запросила їх на ювілей до себе. Та Настя мене так осоромила

Related Articles

Пиріжки з яблуками в духовці: просто казка! Рецепт простого здобного тіста

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Пиріжки з яблуками в духовці: просто казка! Рецепт простого здобного тіста

Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива

Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Viktor
4 Грудня, 20254 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Цікаве за сьогодні

  • – Є 2 варіанти. Або розлучення і ділимо все майно. Або живемо далі в одному домі, але кожен сам по собі, – заявив чоловік
  • Пиріжки з яблуками в духовці: просто казка! Рецепт простого здобного тіста
  • Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива
  • Щoмісяця призивають близько 30 тисяч осіб, цього мaло: нардеп Коcтенко закликав посилити мобілізацію
  • Мерц поспішає до Брюсселя: боротьба за заморожені активи РФ входить у вирішальну фазу – Politico
  • У нaродної депутатки Скoроход проходять обшуки, підозрюють в отриманні хaбaря
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes