Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Viktor
22 Жовтня, 202422 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Рогаликів за моїм рецептом з одного замісу виходить велика кількість, і вони залишаються свіжими та м’якими довгий час. Рогалики можна наповнювати різними начинками, такими як повидло, нутелла, горіхи, джем тощо, головне, щоб начинка була густою і не розтікалася.

Інгредієнти:

Тісто:

  • теплого молока 100 мл.
  • цукрової пудри або цукор 50 г
  • сухих дріжджів 5 г або живих 15 г
  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • ванільного цукру 1 п.
  • вершкового масла або маргарину 200 г
  • борошна 500 гр.

Начинка:

  • маку 100 г
  • вода кип’яток
  • цукру 80 г
  • горіхів 50 г
  • вершкового масла м’яке 20-30

Для змащування:

  • яйце 1 шт.
  • цукру 50 г

Приготування:

Начинка:

Заливаю мак окропом, перемішую, накриваю кришкою і залишаю настоюватись на 50 хвилин. Потім зливаю зайву воду, просушую мак на паперовому рушнику і подрібнюю його блендером. Додаю цукор і подрібнені і просушені в духовці горішки, а також м’яке вершкове масло. Все ретельно перемішую до однорідного стану.

Тісто:

До теплого молока додаю цукрову пудру і дріжджі, перемішую. Потім додаю яйця, щіпку солі, ванільний цукор і розтоплене вершкове масло кімнатної температури, ретельно змішую.

Починаю додавати борошно, спочатку трохи, перемішую лопаткою, а потім всипаю решту і замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 1,5 години.

Потім тісто злегка обминаю руками і ділю на 4 частини, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 10 хвилин. Розкатую кожну кульку в круглий пласт, нарізаю його на 16 трикутників. На кожен трикутник накладаю макову начинку і закручую рогалики.

Викладаю рогалики на деко, застелене пергаментом, накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 30 хвилин. Потім змащую збитим яйцем, посипаю цукром і випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-17 хвилин.

Заварюю чай і смакую!

Навігація записів

Моєму другу вже 37 років, заробляє тисячі доларів, їздить на мерседесі і живе в центрі Львова. Але ніяк не може одружитися через одну причину
Я всім подругам розповіла, що моя невістка чудово готує. Тому й запросила їх на ювілей до себе. Та Настя мене так осоромила

Related Articles

Соковиті курячі відбивні по-швидкому

Viktor
16 Грудня, 202516 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Соковиті курячі відбивні по-швидкому

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Цікаве за сьогодні

  • 24-метрова статуя Свободи в Бразилії завалилася через потужний вітер: момент потрапив на відео
  • Роcія розмістила в Білорусі 360 тиcяч військових – члeн Бyндестaгу
  • На Зaкaрпатті 15-рiчний вoдій потрапив у ДТП, загuнула школярка: підлітки дружили і поїхали кататucя
  • “Путіну байдуже”: Зеленський озвучив реальні щомісячні втрати Росії
  • 121– Куди це я маю переїхати? – здивувався колишній чоловік. – Назад до мами – на свої законні метри! – пояснила Зоя. – У тебе там скільки? Одна чверть? От і їдь! Якщо ти почав на чужій площі качати права, то я змушена вжити заходів у відповідь! …Зоя Федорівна, вродлива сорокарічна жінка, закохалася. І не тільки закохалася, а розлучилася з чоловіком і переїхала до коханої людини. Плід їхнього кохання – дев’ятнадцятирічний син Федір залишився жити з татом, бо хлопчику потрібен батько!
  • Німеччина передала Україні дві системи ППО Patriot, обіцяні ще в серпні, а також дев’яту систему IRIS-T.
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes