Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Якщо готувати крабовий салат, то лише такий

Якщо готувати крабовий салат, то лише такий

Viktor
18 Березня, 202518 Березня, 2025 Коментарі Вимкнено до Якщо готувати крабовий салат, то лише такий

Секрети смачного салату з крабовими паличками полягають у правильному виборі інгредієнтів, їх підготовці та заправці. Головне – баланс смаків та текстур. Я готую багато різних варіантів, але це найбільше люблю. Такий салат не поступається до смаку традиційному олів’є і з великим успіхом може зайняти своє місце на святковому столі. Буду рада якщо Вам знадобиться цей рецепт.

Ділюся рецептом приготування:

Крабові палички або крабове м’ясо поріжемо соломкою. Вибирайте якісні крабові палички з гарним складом, без зайвої кількості наповнювачів та крохмалю. Вони мають бути пружними та мати приємний запах.

Відварені яйця поріжемо кубиками, вони додадуть салат ніжнішу текстуру.

Розмір нарізаних овочів може бути приблизно однаковим всім інгредієнтам.

Поріжемо пекінську капусту 300 г соломкою. Свіжий огірок поріжемо соломкою.

Збираємо салат. У миску кладемо підготовлені інгредієнти, капусту, яйця, огірок, з кукурудзи зливаємо рідину і додаємо салат. Заправляємо майонезом. Краще використовувати домашній.

Перекладаємо в салатник, зверху посипаємо крабовими паличками, прикрашаємо зеленню. І можна подавати до столу.

Салат виходить соковитий, хрумкий, освіжаючий і дуже смачний це все про нього. Так, якщо залишився салат, його можна просто перекласти в контейнер і прибрати в холодильник, там він свій смак не втрачає до трьох днів, що дуже зручно, можна приготувати заздалегідь.

Акуратно змішайте всі підготовлені інгредієнти у відповідному посуді. Не варто сильно м’яти салат, потрібно, щоб він зберіг свою привабливу текстуру. Заправте салат безпосередньо перед подачею, щоб він не розмок.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Палички крабові – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Навігація записів

Ароматні та м’які коржики: просте приготування
“Слyгa нapoду” Вeнiслaвський: “Зeлeнський тa вoєнaчaльники нe нeсуть юpидичнoї вiдпoвiдaльнoстi зa зaпiзнiлий виxiд ЗCУ з Куpщини”

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
  • Сиpcький зробив заяву про посилення мобілізації: що сказав
  • Кулеба пояснив, чому досі не на фронті
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes