Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Так просто і смачно! Пончики з варенням в духовці!

Так просто і смачно! Пончики з варенням в духовці!

Viktor
12 Листопада, 202412 Листопада, 2024 Коментарі Вимкнено до Так просто і смачно! Пончики з варенням в духовці!

Запечені пончики з варенням — відмінна альтернатива для тих, хто не любить смажити вироби у великій кількості олії. За нашим рецептом у вас вийдуть м’які, пишні та ароматні пончики, попри те, що вони випікаються в духовці. Класичні смажені пончики можуть тільки позаздрити!

Запечені пончики — десерт, перед яким неможливо встояти. Причина? Досконалість (і універсальність) тіста, завдяки якому вироби мають легку і повітряну консистенцію, начебто вони смажені. Воно також розраховане як на солодкі пончики, так і на солоні, які можна начинити шинкою, оливками і сиром. Тільки врегулюйте кількість цукру і пропустіть ванілін.

Насолоджуйтесь запеченими пончиками одразу з духовки, поки вони ще гарячі, а якщо трохи залишилося, наступного дня просто підігрійте їх у духовці протягом декількох хвилин.

Інгредієнти 

Кількість
порцій:

Основні

  • Борошно пшеничне-500 г
  • Молоко 2,5%-200 мл
  • Дріжджі сухі-5 г
  • Яйця курячі-2 шт.
  • Цукор-100 г
  • Цукор ванільний-10 г
  • Варення-200 г
  • Цукрова пудра20 г
  • Олія соняшникова-50 мл

Крок 1/5

У тепле молоко покладіть дріжджі, 1 ст. л. цукру, перемішайте і дайте постояти 10-15 хвилин.

Крок 2/5

У просіяне борошно покладіть дріжджову опару, яйця, олію, решту цукру, ванільний цукор і замісіть м’яке тісто. Накрийте рушником і залиште підходити на 1 годину.

!

Можна використати будь-яке густе варення без кісточок.

Крок 3/5

Потім тісто обімніть і розкачайте на робочій поверхні, посипаній борошном, товщиною 1,5-2 см. Склянкою виріжте кружальця, на половину з них покладіть посередині по ложці варення. Накрийте кружальцями без варення, краї добре защипніть.

Крок 4/5

Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього вироби на відстані 2 см один від одного. Залиште на 20 хвилин, щоб піднялись.

Крок 5/5

Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 25-30 хвилин. Потім посипте цукровою пудрою.

Навігація записів

Сaдoвий у жoвтні прeміював директора департаменту ЖКГ Львoва на понад 30 тисяч гpивень
ЩOЙНO! Poзформуватu ТЦК тa вiдпpaвuтu нa фp0нт! Paдa пpuйнялa тepмiнoвe piшeння

Related Articles

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Найсмачніші Палюшки. Одна з традиційних страв української кухні

Viktor
12 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Найсмачніші Палюшки. Одна з традиційних страв української кухні

Цікаве за сьогодні

  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
  • “Луч” згас: у Бєлгoроді знову блекауm після обстрілу
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes