Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Смажимо мойву та кільку в пaпeрі, без запаху та бризок жиру по всій кухні

Смажимо мойву та кільку в пaпeрі, без запаху та бризок жиру по всій кухні

Viktor
5 Червня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смажимо мойву та кільку в пaпeрі, без запаху та бризок жиру по всій кухні

Смажити рибу в холодну пору року стає особливо трудомістким, запах довго не вивітрюється і при звичайному способі смаження бризки олії розлітаються по всій кухні. Вирішити проблему виявилося простіше простого: навіть при смаженні дрібної рибки, мойви, хамси та кільки, ніякого запаху не залишається. Досить укласти рибу спочатку в папір.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кільки (цей спосіб працює і на будь-якій іншій рибі),
  • соняшникова олія,
  • сіль,
  • перець,
  • трохи борошна

Як приготувати мойву та кільку в папері
Смажити будемо в щільному пергаментному папері.

Рибу попередньо чистимо, прибираємо все всередині та промиваємо.

Борошно змішуємо із сіллю та перцем, потім обвалюємо в ньому рибу.

Розстеляємо на робочій поверхні щільний пергаментний папір.

Змащуємо його олією і розкладаємо рибу навколо.

Рибу також проливаємо олією, потім акуратно запаковуємо папір під розмір сковороди.

Перекладаємо упаковану рибу на розігріту сковороду і просто смажимо, вже без олії.

Весь запах залишиться усередині.

У такий же спосіб готувати можна будь-яку рибу, у тому числі й червону. Смачного!

Навігація записів

Як зварити густе полуничне варення на зиму з цілими ягодами. 5 докладних рецептів
Сирний пляцок “Райське яблучко” з маком і вишнями – авторський рецепт відомої української господині

Related Articles

Як коржики, але набагато смачніші. Губки на кефірі: подобаються і дітям і дорослим

Viktor
21 Червня, 2025 Коментарі Вимкнено до Як коржики, але набагато смачніші. Губки на кефірі: подобаються і дітям і дорослим

Котлети без м’яса, які не вбирають олію під час смаження

Viktor
20 Червня, 202520 Червня, 2025 Коментарі Вимкнено до Котлети без м’яса, які не вбирають олію під час смаження

Як я готую найсмачнішу смажену рибу і дуже смачний і підходящий до неї соус! Усі мої друзі просили мене про цей рецепт!

Viktor
18 Червня, 2025 Коментарі Вимкнено до Як я готую найсмачнішу смажену рибу і дуже смачний і підходящий до неї соус! Усі мої друзі просили мене про цей рецепт!

Цікаве за сьогодні

  • У Сyмах внаслідок влучання російського безпілотника пошкоджені пoкрівля та близько 20 вiкон у багатоповерхівці
  • “Укрaїна буде захищaтись”: Зеленський відповів Путіну й закликав світ визначатись. Відео
  • Лукaшенко пiшов на поcтупки США на тлі зуcтрічі з Келлогом. Дuктaтор уxвалив неcподіване рiшення…
  • “У мене син – військовий, капітан”: Український захисник у полоні весь час молився за сина, який служить у ЗСУ (відео)
  • Китай відкинув обережність у наданні військової допомоги росії, – The Economist
  • Як коржики, але набагато смачніші. Губки на кефірі: подобаються і дітям і дорослим
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes