
НОВИЙ торт Сирник Райське Яблуко Маковий торт з яблуками та вишнями
Авторський рецепт від Наталії Сус – сирний пляцок “Райське яблуко”. Гарний, святковий та смачний.
Складники:
- Тісто
Форма для випікання 25см на 30см
400 г борошна
1,5 ч. л. розпушувача
150 г вершкового масла
2 жовтки
100 мл сметани
100 г цукру
1 ст. л. какао
- Сир із маком та яблуками
Сирна маса:
900 г сиру
180 г цукру
1 ціле яйце
3 яєчні жовтки
200 мл сметани
100 г вершкового масла
20 г кукурудзяного крохмалю
40 г ягідного пудингу або кукурудзяного крохмалю
20 г картопляного крохмалю
1 крапля рожевого харчового барвника за бажанням
Макова маса:
150 г сухого маку
20 г вершкового масла
2 яйця
100 г цукру
3 ст. л. манної крупи
0,5 ч. л. розпушувача
10-11 шт. середніх кисло-солодких яблук
- Корж із вишнями:
5 білків
150 г цукру
40 г ягідного чи вишневого киселю без цукру
1-1,5 склянки на 200 мл – морожених консервованих вишень
Грецькі горіхи
- Крем
40 г кукурудзяного крохмалю
2 ст. л. борошна
150 г цукру
500 мл молока
200 г вершкового масла