Інгредієнти:
- кабачки 3 шт.
- олія для обсмажування
- сіль за смаком
- борошно
- крохмаль ( за бажанням )
- кефір 50 -70 г
- майонез 3-4 ст. л.
- часник 2-4 зуб.
- кріп
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Нарізаємо молоді кабачки кружечками 3-4 шт., солимо і залишаємо хвилин на 10, а зайву рідину потім зливаємо.


Обертаємо в панірування ( у мене 50 на 50 борошно і кукурудзяний крохмаль ).

Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки і викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.

У мисочку кладемо майонез 3-4 ст. л. і вливаємо кефір 50-70 г ( у мене 2.5% ). Сюди ж 2-4 зубчики часнику через прес, подрібнений кріп і сіль, перець за смаком.


Ну і наносимо соус на наші кабачки.

Наша закуска з кабачків готова – це дуже просто і дуууже смачно!
