Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Шоколадний млинцевий торт на сковороді

Шоколадний млинцевий торт на сковороді

Viktor
19 Березня, 2025 Коментарі Вимкнено до Шоколадний млинцевий торт на сковороді

Сьогодні я хочу поділитися з вами простим і неймовірно смачним рецептом торта без духовки, який стане справжньою прикрасою святкового столу. Цей торт так само гарний, як і традиційні млинці, та приготування не займе багато часу. Почнемо!

Ділюся рецептом приготування:

У глибокій мисці з’єднуємо яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Додаємо половину теплого молока та ретельно перемішуємо. Потім просіюємо в масу какао-порошок і борошно, додаємо молоко і перемішуємо до однорідної консистенції. Наприкінці вливаємо окріп і швидко перемішуємо. Останньою додаємо олію і даємо тісту постояти 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду і змащуємо її олією. Наливаємо невелику кількість тіста і рівномірно розподіляємо її на поверхню. Коли краї млинця підрум’яняться, перевертаємо його і смажимо ще 30 секунд з іншого боку. І так смажимо всі млинці.

У невеликій мисці з’єднуємо желатин із водою і даємо йому набрякнути. В іншій мисці змішуємо сметану із цукровою пудрою. Розігріваємо желатин у мікрохвильовій печі і додаємо його до сметани, ретельно перемішуємо.

Форму застеляємо харчовою плівкою. На дно викладаємо млинець і щедро змащуємо його кремом. На млинець кладемо по 2-3 ст. л. крему та нарізані консервовані персики. Укладаємо млинці у формі «мішочків», щоб вони щільно прилягали один до одного.

Зверху знову додаємо крем і персики, змащуємо все кремом, що залишився. Завершуємо складання останнім млинцем (млинець не змащуємо).

Накриваємо торт плівкою та ставимо зверху невеликий вантаж. Забираємо в холодильник на кілька годин, щоби торт добре застиг.

Розтоплюємо шоколад з молоком та вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Даємо йому трохи охолонути. Дістаємо торт із холодильника, акуратно виймаємо з форми і поливаємо зверху глазур’ю.

Млинцевий торт поєднує в собі народні традиції та сучасний підхід до кулінарії. Приготуйте його разом із близькими, поділіться радістю та створіть незабутні моменти. Сподіваємося, що цей рецепт надихне вас на створення власного кулінарного шедевру!

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл
  • Окріп – 200 мл
  • Какао-порошок – 20 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Борошно – 180 г
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Соняшникова олія – ​​2 ст. л.

Для крему:

  • Сметана – 600 г
  • Желатин – 20 г
  • Цукрова пудра – 120 г

Для начинки:

  • Консервовані персики – 400 г (велика банка)

Для глазурі:

  • Шоколад – 100 г
  • Молоко – 35 мл
  • Вершкове масло – 15 г

Навігація записів

Ароматна Фануропіта – грецький пісний пиріг із сухофруктами
Один із найбільших обмiнів. Україна повернула з роcійcького пoлoну 175 зaхиcників — фото

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
  • Сиpcький зробив заяву про посилення мобілізації: що сказав
  • Кулеба пояснив, чому досі не на фронті
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes