Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Поки вариться борщ, встигаю до нього посмажити на сковороді часникові пампушки: просто і дуже смачно

Поки вариться борщ, встигаю до нього посмажити на сковороді часникові пампушки: просто і дуже смачно

Viktor
30 Жовтня, 202430 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Поки вариться борщ, встигаю до нього посмажити на сковороді часникові пампушки: просто і дуже смачно

Пампушки вважаються традиційним доповненням до борщу, і я завжди хотіла навчитися їх готувати, але мені весь час було лінь, поки я не дізналася, що насправді їх готувати дуже швидко і просто. Вони стануть прекрасним доповненням до будь-якого першої страви, а ваші рідні та близькі залишаться в захваті від такого приємного бонусу до свого улюбленого борщу. Ділюся своїм улюбленим рецептом, який мені розповіла моя подруга буквально пару років тому, і з тих пір він став невід’ємною частиною нашого столу.

Інгредієнти

Для приготування смачних пампушок до борщу вам будуть потрібні наступні прості інгредієнти:

Тісто:

  • 250 мілілітрів кефіру (будь-якої жирності);
  • 300-350 грам борошна;
  • неповна чайна ложка соди;
  • половина чайної ложки солі;
  • чайна ложка цукру;
  • олія (для смаження).

Заправка:

  • три зубчики часнику;
  • половина пучка кропу;
  • дрібка солі;
  • три столові ложки олії.

Рецепт

Теплий кефір влийте в миску, всипте цукор, сіль і соду. Ретельно перемішайте. Просійте борошно і потихеньку всипте її в кефір, не забуваючи помішувати. Замісити тісто руками. Пам’ятайте, що тісто має бути м’яким, але не прилипати до рук. Дайте йому настоятися півгодини, прикривши рушником.

Робочу поверхню не забудьте посипати борошном. Поділіть тісто на кілька частин, щоб було зручніше розгортати. Одну розкачати пластом товщиною один сантиметр. За допомогою будь-якої ємності видавіть з тіста невеликі заготовки.

Розмажте по сковороді зовсім небагато олії і ретельно прогрійте, викладіть пампушки і прожарте до золотистої скоринки (приблизно по три-чотири хвилини). Накрийте сковороду кришкою і дайте їм настоятися і піднятися, тоді вони збільшаться в розмірах.

Заправка

Дрібно нарізаємо кріп, часник. Змішуємо в мисці, додаємо масло і щіпку солі, ще раз заважаємо і даємо настоятися. Можна подавати до столу! Смачного! Сподіваюся, вам і вашим близьким сподобається цей рецепт!

Навігація записів

Простий тертий пляцок з джемом або повидлом
Стpaшнa пoвінь знoсить всe нa свoємy шляxy! Бaгaтo людeй вжe зaгuнyлo. Тaм стpax щo poбиться

Related Articles

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Найсмачніші Палюшки. Одна з традиційних страв української кухні

Viktor
12 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Найсмачніші Палюшки. Одна з традиційних страв української кухні

Цікаве за сьогодні

  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
  • “Луч” згас: у Бєлгoроді знову блекауm після обстрілу
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes