Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Піцу за таким рецептом Я печу вже більше 20 років, колись готувала і на замовлення

Піцу за таким рецептом Я печу вже більше 20 років, колись готувала і на замовлення

Viktor
27 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Піцу за таким рецептом Я печу вже більше 20 років, колись готувала і на замовлення

Таку піцу в моїй родині і серед моїх друзів готують всі, вже не один десяток років! Виходить вона завжди без винятку і завжди її мало. А мої діти і зовсім відмовляються їсти піцу з будь-якої піцерії. Їм тільки домашню давай!

Необхідні продукти:

  • вода – 300 мл
  • дріжджі сухі – 6 г
  • цукор – 1 ст л
  • сіль – 0.5 ч л
  • мука – + – 500 г
  • олія соняшникова – 2 ст ложки

Кількість інгредієнтів вказана з розрахунку на 2 піци діаметром 30 см.

Для начинки на 1 піцу

  • кетчуп – 2 ст л
  • цибуля – 1 шт
  • гриби шампіньйони – 3 шт
  • ковбаса або відварене куряче філе – 100 г
  • помідор – 1-2 шт
  • сир – 100 г

Впевнена, Вам вона теж припаде до душі! Приступимо до приготування?

У миску наливаю теплу воду, додаю дріжджі, цукор і 3 ст л борошна. Іноді Я відразу ж додаю і сіль (що б не забути про неї в процесі), але краще її додати пізніше, коли спрацюють дріжджі.

Гарненько розмішую всі інгредієнти і залишаю опару на 15 хвилин в теплому місці. Опара повинна добре збільшиться в об’ємі.

Тепер додаю борошно, що залишилося, сіль і замішую тісто, поступово підливаючи олію, щоб воно не липло до рук.

Головне не надто забивати тісто борошном, тоді піца буде ніжна і дуже м’яка.

Залишаю тісто підійти ще хвилин на 20. Готове тісто обминають і розділяю на 2 частини.

Розкачую кожну частину в коло, діаметром близько 30 см, товщиною 0,5 см за потребою присипаю стіл борошном.

Викладаю основу для піци на пергамент, змащую злегка оливковою олією (якщо є).

Викладаю шар томатного соусу, рівномірно розподіляючи по всій основі.

Тонкі кільця цибулі викладаю поверх соусу. Гриби і помідори нарізаю пластинками і викладаю слідом.

Поверх кладу ковбасу або відварене заздалегідь куряче філе і присипаю піцу тертим сиром.

Раніше я робила зверху ще тонку сіточку з майонезу, але зараз ми майонез в їжу не вживаємо, і Вам рекомендувати не буду.

Відправляю випікатися кожну піцу в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Звичайно ж в якості начинки для піци може бути що завгодно! Головне, що б Вам це приносило задоволення!

Навігація записів

Мій фаворит –торт “Наполеон”. Для його коржів треба лише три продуктu
Пам’ятаєте колону воpожої теxніки, яка йшла на підмoгу в Курcьку облаcть? Погляньте що з нею тpапилось. Відео

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes