Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Лечо з кабачків на зиму: дуже класний рецепт, виходить неймовірно смачне, в міру гостре, рекомендую обов’язково його приготувати

Лечо з кабачків на зиму: дуже класний рецепт, виходить неймовірно смачне, в міру гостре, рекомендую обов’язково його приготувати

Viktor
12 Липня, 2025 Коментарі Вимкнено до Лечо з кабачків на зиму: дуже класний рецепт, виходить неймовірно смачне, в міру гостре, рекомендую обов’язково його приготувати

Інгредієнти:

  • кабачки 5 кг
  • томати стиглі 3 кг
  • часник 200 грам
  • перець балгарський червоний 1 кг
  • гострий перець 1 шт.
  • 200 грам води
  • 2 ст. ложки солі,
  • 1 склянка цукру,
  • 150 мл оцту 9%.

Вихід готового продукту із цієї кількості інгредієнтів 12 банок по 800 грам.

Приготування:

Часник, томати,  солодкий перець і гострий перець пропустити через м’ясорубку додати воду, сіль,  цукор, оцет, все добре перемішати, поставити на плиту і варити 10 хвилин з моменту закипання.

Кабачки очищаємо від шкірки, якщо молоденькі, то не потрібно, нарізаємо кубиками та опускаємо в томатний соус.

Все перемішуємо і варимо з моменту закипання 20 хвилин.

Розкладаємося гарячим в заздалегідь стерилізовані банки і накриваємо кришками.

Далі стерилізуємо 800 гр. банки 10 хвилин, закручуємо кришками, накриваємо рушником і залишаємо до повного остигання.

Лечо з кабачків чудово зберігатиметься при кімнатній температурі в темному приміщенні. Воно виходить неймовірно смачне, в міру гостреньке, гарної консистенції, просто чудове доповнення до будь-якого гарніру.

Навігація записів

Вау-начинка! Кабачкові рулетики «по-новому»
На Зaкарпатті зaфіксовано cпалaх отруєнь серед тyристів: що вiдомо

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes