Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Кабачкові чебуреки: Так смачно КАБАЧКИ ВИ ЩЕ НЕ ГОТУВАЛИ!

Кабачкові чебуреки: Так смачно КАБАЧКИ ВИ ЩЕ НЕ ГОТУВАЛИ!

admin
8 Липня, 2018 Коментарі Вимкнено до Кабачкові чебуреки: Так смачно КАБАЧКИ ВИ ЩЕ НЕ ГОТУВАЛИ!

Незважаючи на те, що кабачок не володіє яскраво вираженим смаком, страви з цього овоча користуються надзвичайною популярністю.

Передає редакція Файно

Сьогодні ми вирішили поділитися з улюбленими читачами рецептом дивовижних чебуреків з кабачків.

Вони анітрохи не поступаються за смаком класичним чебуреками з тіста. Спробуй, тобі обов’язково сподобаються!

Як смачно приготувати кабачки

СКЛАДОВІ

0,5 кг кабачків
2 яйця
1 ч. Л. розпушувача
160 г борошна
20 г крохмалю
350 мл молока
15 г петрушки
1/2 ч. Л. чорного перцю
1/2 ч. Л. солі
500 г курячого фаршу
1 цибулина
50 мл води
1 ч. Л. приправи для курки
Приготування

Наріж кабачки кубиками, а потім подрібніть їх за допомогою блендера.

Додай до кабачкової кашки яйця, борошно і крохмаль. Перемішати все до отримання маси однорідної консистенції.

Додай в густу суміш молоко і ще раз перемішати все з допомогою блендера.

Додай в ємність з кабачковою кашкою подрібнену петрушку, 1/4 чайної ложки солі і перцю. Знову все перемішати і залиш суміш настоюватися протягом 10 хвилин.

Подрібни цибулю за допомогою блендера і з’єднай його з фаршем. Додай 1/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.

У фарш додайте холодну воду і підсмаж м’ясо на сковороді. Під час смаження додай в фарш курячу приправу.

Коли м’ясо охолоне, можна приступати до смаження чебуреків. Для цього вилий на розігріту сковороду трохи кабачкової тесту таким чином, щоб сформувався великий млинець. Під час смаження з одного боку помісти на середину млинця трохи курячого фаршу.

За допомогою лопатки загорни один край млинця і сформуй чебурек.

Кабачкові чебуреки варто їсти відразу гарячими. Краще подавати це літнє блюдо зі сметанним соусом.

Обов’язково розкажи про рецепт кабачковий чебуреків своїм друзям, запевняю, вони ще такого не пробували!

Навігація записів

Абрикосовий кисло-солодкий гострий соус. Смакота
Бойки – мовчазні мешканці Карпат. Що потрібно про них знати …

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes