Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Готую на сковороді сосиски в картопляному тісті

Готую на сковороді сосиски в картопляному тісті

Viktor
1 Жовтня, 2025 Коментарі Вимкнено до Готую на сковороді сосиски в картопляному тісті

Готуємо сосиски в  картопляному  тісті. Щоб  картопля не розпадалася при смаженні, картопляне пюре наносимо на тонкі вафельні коржі, в які скручуються сосиски. Сосиски використовуйте хорошої якості, середньої товщини і довжини. Рулетики смажаться в олії на сковороді. Якщо у вас є вже готове картопляне пюре, то страву можна приготувати всього за 30 хвилин. Сосиски в картопляному тісті відмінно підійдуть для сніданку або ситного перекусу, їх зручно брати з собою в дорогу.

Заморожені страви

Інгредієнти

  • Сосиски – 500 г
  • Картопля – 1 кг
  • Куряче яйце – 3 шт
  • Вафельні коржі – 5 штук
  • Майонез – 50 г
  • Паніровочні сухарі – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Підготуйте всі продукти для приготування страви.

В першу чергу приготуйте картопляне пюре. Бульби картоплі очистіть, помістіть в каструлю з водою, встановіть на вогонь. Після кипіння рідину посоліть, картоплю варіть до готовності. Відвар злийте, картоплю розчавіть товкучкою в пюре, трохи остудіть.

Вафельний корж покладіть на рівну поверхню, з одного боку нанесіть картопляне пюре, розмажте по всьому периметру. Відкладіть заготовку на 5-10 хвилин в сторону, щоб картопляне пюре просочило вафельний корж, роблячи його м’яким.

Яйця розбийте в глибоку ємність, додайте майонез, посоліть, розмішайте віночком до однорідності.

В отриману суміш по черзі опустіть сосиски, перевертаючи їх з боку в бік.

Потім сосиски перекладіть в подрібнені сухарі, запаніруйте з усіх боків.

Вафельний корж, змащений картоплею, розріжте на дві половинки. На край кожної половини помістіть сосиску, згорніть у щільний рулет.

Таким чином поступіть з усіма примірниками.

Сковороду встановіть на середній вогонь, влийте олію. У розігріту олію покладіть приготовані трубочки. Смажте їх з усіх боків до придбання рум’яної скоринки.

Трубочки викладіть на серветку, щоб вона ввібрала зайву олію.

Подайте страву на стіл, доповнивши її якимось соусом. Смачного!

Навігація записів

Дуже смачний польський пляцок «Пані Валевська».
Мені 44 роки, і я зовсім одна. Нещодавно я усвідомила, що сім’я — головне, що є в житті людини…

Related Articles

Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Viktor
4 Грудня, 20254 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Viktor
4 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Святковий салат Ананас: ефектний і смачний

Viktor
3 Грудня, 20253 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Святковий салат Ананас: ефектний і смачний

Цікаве за сьогодні

  • У Чeчні через удaр дрона в будівлі Грозний-сіті прогримів вибyх
  • НАЗК виявило незаконне збaгачення на понад 23 млн грн закарпатського митника
  • Гетманцев пов’язав низькі зарплати українців з невисокою продуктивністю їхньої роботи
  • Літaк Зeленського в Ірлaндії переслiдували невідомі дрони військового типу – The Journal
  • Бійці спецпідрозділу ГУР знuщило російський вuнuщувач МіГ-29 в окyпованому Кpиму. ВIДЕО 
  • Сирcький: Укрaїнські військові утримують північну частину Пoкровська та блoкують спроби обходу міста
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes