Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • НОВИНИ
  • Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Viktor
8 Травня, 20258 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Сьогодні готуємо кабачковий рулет. Його можна використовувати як основу для різних начинок. Я роблю з грибами, з помідорами, з фаршем, морквою, в загальному, головне не боятися експериментувати, рецепт вдалий і гарний. Завжди виходить смачно, просто і ситно.

Необхідні продукти:

Корж:

  • кабачки – 2 шт. (800 г)
  • яйця – 3 шт.
  • сметана – 2 ст.л.
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець – за смаком
  • борошно – 4-5 ст.л.

Начинка:

  • сир Violette – 200 г
  • часник – 3 зубчики
  • помідори – 2-3 шт.
  • зелень (базилік) – 3 гілочки

Як приготувати рулет з кабачків

Беремо 2 молодих кабачка, обрізаємо хвостики і натираємо на великій тертці.

Пересипаємо терті кабачки в миску, солимо їх і залишаємо на 10-15 хвилин на столі.

А поки займемося тістом. У миску вбиваємо 3 яйця, всипаємо сіль і чорний мелений перець за смаком і віночком злегка збиваємо яєчну масу. Далі відправляємо сюди 2 ст.л. сметани і перемішуємо.

Минуло 10 хвилин, кабачки виділили достатньо соку, тепер гарненько їх віджимають і перекладаємо в яєчну суміш.

Сьогодні я роблю рулет тільки з кабачків, але за бажанням можна 1 кабачок замінити на баклажан, теж виходить дуже смачно.

Тепер додаємо 4 ст.л. борошна і замішуємо тісто. Я кладу борошно з невеликою гіркою, буває додаю і 5 ст.л. борошна, орієнтуйтеся на консистенцію тіста.

Випікаємо рулет на деку розміром 30х40 см. Застеляємо його папером для випічки, а щоб вона не з’їжджала в сторони, наливаємо трохи води і приклеюємо лист. Виливаємо тісто на деко і рівномірним шаром розподіляємо тісто по поверхні.

Якщо ви не впевнені в якості свого паперу, то краще змастіть її додатково соняшниковою олією.

Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Відправляємо випікатися рулет в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.

А поки випікається кабачковий корж приготуємо начинку. В вершковий сир, я використовую Violette, пропускаємо через прес 3 зубчики часнику і добре перемішуємо масу.

Щоб легше було начинку розподіляти по коржу дістаньте сир з холодильника за півгодини до приготування.

І ще нам потрібні помідори, у мене вони невеликі, тому я взяла 3 штучки. Нарізаємо їх на дуже тонкі скибочки.

Із зелені я буду використовувати свіжий зелений базилік. Також підійде і кріп, петрушка або кінза. Зелень я кладу в начинку, але за бажанням її можна покласти і в тісто.

Пройшло 25 хвилин, кабачковий корж готовий. Дістаємо його з духовки і даємо повністю охолонути. Потім акуратно, не поспішаючи знімаємо папір для випічки і саме на цю сторону починаємо викладати начинку.

Тонким шаром розподіляємо вершковий сир з часником. Далі присипаємо його свіжим, подрібненим базиліком і викладаємо шматочки помідорів.

Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Щільно скручуємо в рулет, загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 1 годину. Ну, а потім нарізаємо на шматочки і подаємо на стіл.

Закуска з кабачків, якою я здивувала рідних: просто і смачно

Рулет прекрасно тримає форму, виходить ніжний, соковитий і дуже смачний. Така закуска ідеально підійде і для святкового столу.

Навігація записів

В Україні хoчуть конфіскуватu 9,3 млн грн у тещі міністра aгрaрної пoлiтики: в чому підoзрюють жінку
Нoвим Папою Римським оголоcили Рoберта Прeво зі CША

Related Articles

Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше

“Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…

Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes