Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • СИРНИК. Простий у приготуванні, смачненький і добре нарізається (не кришиться)

СИРНИК. Простий у приготуванні, смачненький і добре нарізається (не кришиться)

Viktor
24 Березня, 202524 Березня, 2025 Коментарі Вимкнено до СИРНИК. Простий у приготуванні, смачненький і добре нарізається (не кришиться)

ТІСТО:

(одразу кажу що я роблю  тісто точно за рецептом, але цього  тіста вистачає на кілька сирників. Тобто я один раз замішую тісто, ділю на невеличкі * ковбаски* і заморожую. Якщо хочу щоб було більше тіста тру більше, якщо хочу щоб зверху по сирі було тільки трошки тіста, тру зовсім трошки. Решту знову зберігаються у морозилці. Я печу у невеликій формі 21*21 , то з цієї порції тіста вистачить на 4 сирники. Тому тісто розділяю на 16 однакових *ковбасок* і в морозилку по 4 шт. в один кульочок.

  • 4 жовтки,
  • 250 гр маргарини (масла),
  • 3,5 -4 ст муки,
  • 250 гр цукру,
  • 1 ч л порошку до печива,
  • 1 пачка ванільного цукру.
  • Я також додаю какао 4-5 л залежить від какао.
  • Тоді трошки знімаю муки. (5-6 л).

Замішую тісто , розділяю на 16 частин. Форму для випічки змастити маслом і потерти 3 частинки тіста ( одну залишаємо щоб притерти верх).

СИР

  • 500 гр сиру,
  • 3 яйця,
  • 2 білки ті що залишилися від тіста, ( наступні рази коли тісто вже готове і немає білків, даю 5 яєць),
  • 200 гр цукру,
  • 100гр масла,
  • 2 ст л крохмалю,
  • цедра лимона, апельсина і сік.

Всі інгредієнти ставимо у блендер і збиваємо до однорідної маси. Готову масу виливаємо на тісто, зверху притераємо тою одною частиною тіста з морозилки і ставимо пекти у розігріту духовку 180 градусів на 45-50 хв.
Можна нарізати ще теплим.

Теплий сирник- це така СМАКОТАААА
Смачного!

Навігація записів

Гeнпрокуратура не звiльнила жoдного прокyрора з фeйковою інвaлідніcтю
Зeленський підписав зaкон про нoві цiни на цигapки: скільки коштуватиме пaчка в Укрaїні

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes