Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Спосіб приготування макаронів про який мало хто знає. Збережіть цю смакоту!

Спосіб приготування макаронів про який мало хто знає. Збережіть цю смакоту!

Viktor
13 Жовтня, 202413 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до Спосіб приготування макаронів про який мало хто знає. Збережіть цю смакоту!

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування макаронів способом про який мало хто знаж.

Відмінний спосіб зробити зі звичайної домашньої їжі, щось оригінальне і дуже смачне. На перший погляд, здається незвично, але в підсумку виходить неймовірно смачно і ситно! Цей рецепт мені дістався ще від мами, а мамі від бабусі.

Макарони з м’ясом і тушкованою капустою

Необхідні інгредієнти:

М’ясо філе – 300-400гр.

Цибулина – 1шт.

Макарони – 300-400гр.

Капуста – 300гр.

Морква – 1шт.

Олія – для смаження

Сіль за смаком

Лавровий лист – 2шт.

Зелень – за смаком

Покроковий процес приготування макаронів з м’ясом та тушкованою капустою

М’ясо 300-400 грам поріжемо кубиками. Цибулину порізати. На сковороду наливаємо рослинне масло, кладемо м’ясо і смажимо до випаровування рідини 5-8 хвилин.

Додаємо цибулю і смажимо до легкої золотавості. Тепер заливаємо водою приблизно 150 мл, додаємо лавровий лист, сіль і тушкуємо під кришкою до готовності м’яса і випаровування рідини, за часом займає хвилин 20-30.

Поки м’ясо готується все підготуємо. Капусту 300 грам поріжемо соломкою, моркву натерти на грубій терці. На сковороду наливаємо рослинне масло, кладемо капусту, як капуста зменшиться в обсязі, додаємо моркву і тушкуємо до готовності капусти, по часу займає 10-15 хвилин. В кінці додаємо зелень, у мене зелена цибуля і кріп.

І відваримо макарони в підсоленій воді до готовності. Готові макарони зливаємо, додаємо м’ясо і капусту. Все перемішуємо і можна відразу подавати до столу.

Смачного!

Навігація записів

Icторичний день! Пеpший пішов! Укpаїнські сили впеpше збuлu роsійський Су-34 за допомогою F-16
Пішли до супермаркету за подарунком на день народження… і так не повернулися

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes