Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Соковиті курячі відбивні по-швидкому

Соковиті курячі відбивні по-швидкому

Viktor
16 Грудня, 202516 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Соковиті курячі відбивні по-швидкому

Готую так — і іншого рецепту не треба

Люблю курячі відбивні за їхню простоту, швидкість приготування та чудовий смак. Сьогодні покажу, як я роблю їх максимально соковитими та ніжними.

Головний секрет — правильний маринад. Саме він задає смак страві. І тут немає єдиного правильного варіанту: завжди раджу орієнтуватися на власний смак. Або ж на смак подруги — як у моєму випадку 

Рецепт дуже простий, перевірений і реально працює. А ще — не потребує довгого стояння біля плити, що особливо тішить. Тож готуємо!


 Необхідні інгредієнти

  • Куряче філе — 2 шт
  • Яйця — 2 шт
  • Часник — 3 зубчики
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Спеції до м’яса — 1 ч. л.
  • Крохмаль — 2 ст. л.
  • Вода — 30 мл
  • Сіль, перець — за смаком
  • Соняшникова олія — для смаження

 Покроковий рецепт приготування

1. Підготовка м’яса

Куряче філе нарізаю під кутом на порційні шматочки. Кожен шматок накриваю плівкою та злегка відбиваю кухонним молоточком.


2. Готуємо маринад

У мисці з’єдную:

  • 2 яйця
  • подрібнений часник
  • 1 ч. л. спецій до м’яса (у мене з паприкою — я люблю, щоб було ароматно)

Додаю 2 ст. л. соєвого соусу — курка його просто обожнює. Соєвий соус не лише підсилює смак, а й допомагає утворити апетитну рум’яну скоринку.

 За бажанням можна додати 1 ч. л. устричного соусу — він додасть легку морську нотку та приємний солонуватий післясмак.

Все добре перемішую.


3. Крохмальна суміш

В окремій ємності змішую:

  • 1 ст. л. крохмалю
  • 1 ст. л. борошна
  • 2–3 ст. л. води

Ретельно розмішую, щоб не було грудочок, і з’єдную з основним маринадом.


4. Маринування

Кожен шматочок курячого філе занурюю в маринад. Накриваю миску плівкою та залишаю маринуватися мінімум на 1 годину, а ще краще — на ніч у холодильнику.


5. Смаження

Перед смаженням ще раз перемішую м’ясо. Викладаю відбивні на добре розігріту сковороду з олією та обсмажую з обох боків до рум’яної скоринки.


 Подача

Відбивні виходять соковиті, ніжні та дуже ароматні. Найбільше люблю подавати їх з овочевим салатом і великою кількістю зелені.

Смачного! 

Навігація записів

“Не мoжемо піти на кoмпроміс”: у Роcії на тлі обговорень мирного плану відкрито зaзіхнули на тeриторії Укрaїни
Німеччина передала Україні дві системи ППО Patriot, обіцяні ще в серпні, а також дев’яту систему IRIS-T.

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Німеччина передала Україні дві системи ППО Patriot, обіцяні ще в серпні, а також дев’яту систему IRIS-T.
  • Соковиті курячі відбивні по-швидкому
  • “Не мoжемо піти на кoмпроміс”: у Роcії на тлі обговорень мирного плану відкрито зaзіхнули на тeриторії Укрaїни
  • “Любив життя і людeй”: на Хaрківському напрямку загuнув 24-річний зaхисник з Днiпропетровщини.
  • Скандал у Раді: нардeпи Тарута та Бeзугла побuлuсь під час зaсідання. Відео
  • Олена Зеленська з’явиласяу жакеті з хвилястими лацканами і в блузці з мереживними манжетами
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes