Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Смачний та ніжний «Спартак» з заварним кремом. Він просто тане в роті

Смачний та ніжний «Спартак» з заварним кремом. Він просто тане в роті

Viktor
17 Грудня, 2024 Коментарі Вимкнено до Смачний та ніжний «Спартак» з заварним кремом. Він просто тане в роті

«Спартак» — це неймовірно смачний торт, який стане прикрасою будь-якого свята. Готувати його не дуже складно, але потрібно прикласти трішки зусиль. Родина та гості будуть в захваті від такого десерту. Торт можна прикрашати горіхами, сухофруктами, цукатами, виробами з шоколаду та карамелізованими фруктами.

Інгредієнти:

Тісто:
  • Пшеничне борошно 350 г;
  • Курячі яйця 2 шт.;
  • Цукор пісок 150 г;
  • Какао порошок 30 г;
  • Розпушувач для випічки 5 г;
  • Вершкове масло 100 г;
  • Сода харчова 5 г;
  • Мед натуральний 70 г
Крем:
  • Сметана 30% 350 г;
  • Ванільний цукор 10 г;
  • Цукор пісок 130 г;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Крохмаль кукурудзяний 20 г;
  • Вершкове масло 200 г
Глазур:
  • Молоко 50 мл;
  • Цукор пісок 100 г;
  • Какао порошок 30 г;
  • Вершкове масло 50 г

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно змішавши його з розпушувачем та какао.
  2. Мед, масло та цукор поставте на водяну баню. Постійно мішайте та додавайте по одному курячі яйця.
  3. До суміші всипте соду. З’явиться піна, але не переставайте мішати поки піна не зникне.
  4. Зніміть з вогню, додайте борошняну суміш та замісіть тісто.
  5. Розділіть на 8 однакових частин, покладіть в пакет та помістіть в холодильник на 1 годину.
  6. Заздалегідь поріжте папір для випікання насипте на нього трішки борошна та покладіть тісто. Зверху накрийте плівкою та розкатайте в тонкий пласт. Зніміть плівку, обріжте коржі приклавши круглу форму.
  7. Пласт поколіть виделкою та випікайте в попередньо розігрітій до 1800 С духовці приблизно 7 хвилин.
  8. До сметани додайте цукор, яйця, крохмаль, ванільний цукор та поставте на водяну баню. Варіть поки суміш не стане густою. Накрийте плівкою в контакт та залиште охолоджуватись.
  9. Вершкове масло збийте до білого кольору, додавайте в нього сметанну суміш частинами та збивайте доки крем не стане пишним.
  10. Поставте молоко на вогонь та всипте цукор з какао. Варіть 2 хвилини.
  11. Мішайте, щоб не пригоріло. В кінці додайте вершкове масло.
  12. Коржі перемажте кремом та складіть один на одного. Обмажте кремом з боків та зверху.
  13. Зверху вилийте глазур та рівномірно розрівняйте по всьому торту.
  14. Крихти після обрізки коржів подрібніть та обсипте ними торт.
  15. Перенесіть торт до холодильника на 12 годин.

Насолоджуйтеся!

Джерело

Навігація записів

Дружина поїхала у відрядження, а через декілька днів мені довелося поїхати до того ж міста, вирішив зробити коханій сюрприз, але здивувала мене вона
Командuр військової частuнu змусuв підлeглuх будуватu свій будuнок: скандал на Тeрнопільщuні – з’ясувалuся дeталі..

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Зеленський назвав “камені спотикання”, через які мирні переговори зайшли в глухий кут
  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes