
Найпростіший і швидкий рецепт приготування торта-суфле Пташине молоко
Кулінарна книга
Інгредієнти для тіста:
Органічні інгредієнти
Рецепти тіста
- 3 яйця
- 125 г – борошна
- 1 ч.л.- розпушувача
- 125 г – цукру
- 50 г – какао
- 30 г – розтоплене вершкове масло
Приготування:
- Збити яйця з цукром, додати просіяне борошно, розпушувач і какао. Вимішати до однорідності. В кінці влити розтоплене вершкове масло. Добре все перемішати.
- Помістити масу в форму діаметром 20 см.
- Випікати при 180-200 градусів хвилин 20 до готовності. Остудити.
Цукор для випічки
Какао порошок
Суфле:
- 5 – білків
- 300 г – цукрової пудри
- 10 г – желатину
- 100 г – води
Приготування:
- Замочити желатин у воді на 10 хвилин. Потім нагріти його до розчинення і відставити охолоджуватися.
- Збити білки в міцну піну. Продовжуючи збивати всипати цукрову пудру. Збивати до густоти крему. Потім, знову ж таки не перестаючи збивати, влити желатин.
- Корж розрізати або на дві частини, або трохи зрізати верхній шар і залишити один. У роз’ємну форму покласти корж, за бажанням просочити його вершковим лікером. Вилити зверху суфле.
- Якщо коржа два, то накрити суфле другим коржем. Поставити в холодильник до застигання, на 3-4 години.