Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Роблю яблучний пиріг на кефірі. Швидко, просто і дуже смачно

Роблю яблучний пиріг на кефірі. Швидко, просто і дуже смачно

Viktor
27 Березня, 202527 Березня, 2025 Коментарі Вимкнено до Роблю яблучний пиріг на кефірі. Швидко, просто і дуже смачно

Шоколадне диво з яблучною начинкою, дуже м’яке і просочене. Рецепт має всі шанси стати вашим улюбленим, все робиться легко, набір продуктів – самий звичайний, просто беріть все якісне і тоді воно точно вийде.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

масло вершкове, 200 г
кефір, 200 мл
борошно, 500 г
сіль щіпка
жовтки, 3 шт
сода, 0.5 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:

яблука, 800 г
цукор, 100 г
кориця, 1 ч.л
горіхи волоські за бажанням, 100 г і родзинки.
Процес приготування

Охолоджене вершкове масло тремо в просіяне борошно і перетираємо всю масу в крихту.

Вливаємо жовтки і кефір, кидаємо соду і вимішуємо м’яке тісто. Обертаємо його плівкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

Порада: замість 3 жовтків можна просто взяти 2 яйця.

Яблука очищаємо від шкірки і тремо на великій терці, змішуємо з корицею, горіхами і родзинками – додаткові наповнювачі беріть будь-які за своїм бажанням.

Ділимо тісто на 3 частини і кожен розгортаємо в тонкий пласт.

Форму змащуємо маслом або накриваємо пергаментом, кладемо перший пласт тіста, начинку, пласт тіста, начинку і накриваємо все тістом.

Випікаємо пиріг при 180 градусах близько 30 – 35 хвилин.

Остуджуємо пиріг і поливаємо його розтопленим шоколадом або звареною глазур’ю, можна зробити карамель.

Рецепт, як бачите, простий, але результат вас приємно здивує – такий яскравий яблучний і шоколадний аромат буде стояти на кухні.

Навігація записів

Чому Укрaїна пoгодилась на пpипинeння вoгню: Зeленcький дав вiдверту відпoвідь
Рецепт смачної та вологої ПАСКИ: готується відносно не довго, вдається завжди – Великодня випічка від української господині

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Зеленський назвав “камені спотикання”, через які мирні переговори зайшли в глухий кут
  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes