Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Пухнасті та повітряні глазуровані пончики – м’які та гладкі домашні пончики – швидкий рецепт

Пухнасті та повітряні глазуровані пончики – м’які та гладкі домашні пончики – швидкий рецепт

Viktor
2 Травня, 20252 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Пухнасті та повітряні глазуровані пончики – м’які та гладкі домашні пончики – швидкий рецепт

Швидкий рецепт із зображеннями, пояснення крок за кроком – Пухнасті та повітряні глазуровані пончики – М’які та пухнасті домашні пончики

Необхідні інгредієнти для тіста:

  • 300 мл теплого молока
  • 50 мл теплої води
  • 1 чайна ложка солі
  • 3 ложки цукру
  • 2 яйця
  • 650 г борошна приблизно
  • 80 г м’якого вершкового масла
  • 12 г свіжих дріжджів або 6 г сухих

Необхідні інгредієнти для глазурі:

  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 5-6 крапель лимонного соку
  • 1 столова ложка води кімнатної температури

Інші необхідні інгредієнти:

  • Олія для смаження

Спосіб приготування:

Для тіста налийте тепле молоко і теплу воду у велику миску. Додайте цукор, сіль, розкришені дріжджі, яйця і перемішайте до однорідності. Додати половину просіяного борошна і перемішати ложкою. Додайте половину борошна, що залишилося, і м’яке масло і перемішайте ложкою.

Перекладаємо тісто на робочу поверхню, посипану борошном, що залишилася, і вимішуємо тісто 5-6 хвилин. маємо отримати однорідне, гладке, нелипке та м’яке тісто. Сформуйте кулю та покладіть тісто у велику чисту миску. Змастити тісто невеликою кількістю олії, накрити миску харчовою фольгою і поставити в тепле місце. Дайте тісту піднятися 90-120 хвилин.

Після підйому перекладаємо тісто назад на присипану борошном робочу поверхню. Трохи розминаємо, потім ділимо на 22 однакові частини, з яких формуємо 22 кульки.

Накриваємо їх харчовою фольгою і залишаємо бродити ще на 15-20 хвилин. Потім присипаними борошном руками зробіть отвір в середині кожної кульки.

Смажте пончики на розігрітій масляній бані на середньому вогні, поки вони добре не підрум’яняться з обох сторін. Вийміть їх з олії та викладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками.

Для глазурі добре змішайте цукор з водою і лимонним соком. Змащуємо пончики глазур’ю або просто присипаємо цукровою пудрою.

Смакуйте із задоволенням! Приємного апетиту!

Навігація записів

Зeленський ввiв у дію сaнкції РНБО проти Арeстовича
Желе з чорної смородини на зиму. Густе, ароматне і дуже смачне, цей рецепт перевірений роками

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
  • «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів через обстріл Дніпропетровщини: список
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes