Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Пухкі молочні булочки з кремом

Пухкі молочні булочки з кремом

Viktor
18 Грудня, 2024 Коментарі Вимкнено до Пухкі молочні булочки з кремом

Приготуйте пухкі молочні булочки з ніжним кремом. Їх аромат і м’яка текстура роблять їх популярними ласощами для сніданку та кави чи чаю.

Ділюся рецептом приготування:

Змішайте сіль з ванільним цукром, класичним цукром і сухими дріжджами. До сухих інгредієнтів додати воду, молоко та олію. Додайте до суміші яйця і, як тільки інгредієнти з’єднаються, також борошно.

Порада: щоб отримати однорідне тісто без грудок, просійте борошно перед використанням і додайте його двічі.

Накрийте тісто чистим рушником і дайте йому піднятися в теплому місці 1 годину. Тим часом приготуйте крем.

В іншій каструлі змішайте крохмаль з какао, звичайним цукром і борошном. Також додайте ванільний цукор і, нарешті, молоко. Прогрійте суміш 3-4 хвилини, поки вона не загусне, перекладіть її в миску і дайте вільно охолонути.

Підняте тісто ще раз вимісити і розділити на 16 рівних частин, щоб зробити булочки. Накрийте їх рушником і дайте піднятися ще 15-20 хвилин.

Також розділіть какао-суміш на 16 частин і сформуйте невеликі булочки. Кожен корж тіста розкачати в коржик висотою 0,5 см. Зробіть надрізи на половині коржика, з другої сторони викладіть начинку і скачайте рулет.

Примітка: не перетягуйте розрізи. Мета полягає в тому, щоб край тіста залишився недоторканим.

Викладіть сирі булочки на деко, застелене папером для випічки, змастіть збитим яйцем і запікайте в розігрітій духовці при 200°C 12-16 хвилин. Тривалість випікання залежить від характеристик вашої духовки. Пухкі молочні булочки потрібно випікати до золотистого кольору.

Після випічки дайте випічці вільно охолонути під рушником, а потім подавайте до кави, чаю або какао. Вони також чудово смакують у поєднанні зі склянкою теплого молока.

Інгредієнти:

  • молоко – 200 мл
  • вода – 200 мл
  • олія соняшникова – 100 мл
  • ванільний цукор – 5 г
  • яйця – 2 шт
  • сухі дріжджі – 12 г
  • цукор – 2-3 ст.л.
  • борошно – 800 гр
  • сіль – 1 ч.л

Крем:

  • молоко – 200 мл
  • крохмаль – 2 ст.л.
  • борошно – 2 ст.л.
  • какао – 1 ст.л.
  • цукор – 3 ст.л.
  • ванільний цукор – 5 г

Для розмазування:

  • яйце – 1 шт

Навігація записів

Чому матері не можна приходити в гості до дочки без запрошення
18 грудня. Яке сьогодні свято. Що потрібно обов’язково купити в дім цього дня та яка головна заборона на сьогодні

Related Articles

Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Viktor
8 Грудня, 20258 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами

Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Viktor
7 Грудня, 20257 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики

Цікаве за сьогодні

  • Грошей із заначки чоловіка якраз вистачило на все. Це була компенсація за всі переживання. Сам він про неї не спитав, подумав на вантажників. А якби й спитав, то Настя не зізналася б.Минуло вже цілих два місяці вільного та спокійного життя. У суботній ранок з’явилася свекруха.
  • Точно! – вигукнула захоплено свекруха. – А я ж про рибу думала. І у мене навіть у морозилці стейки сьомги є. Ех, чого ж я так проґавила? Моя невістка мріє про рибу, а я… А може, Наталко, дістати її з морозилки? – Ти вмієш? – завмерла свекруха. – Ну, так, трошки… – хитро посміхнулася Наталка. – Бабуся колись навчила…
  • Пiлот укрaїнcького Су-27 загuнув під час виконання бойового завдання
  • Справжній крекер без клопоту і паста-намазанка! Смачний перекус
  • Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його роблять з шоколадом і фруктами
  • З’їхав у кювeт і врізaвся в стoвп: на Косівщинi загuнув водій Gеely
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes