Консервована Квасоля у томаті: супер смакота. Можно і в борщ і просто поїсти, смачно .
Рецепт:
2 кг білої квасолі (в сирому вигляді)відварити завчасно і дати охолодитися .
5 кг помідорів помити , обрізати , пропустити в блендері,або на соковижималку і поставить на вогонь .
Після того як закипить варимо хв 30 , щоб трошки википіла не потрібна вода з помідор,додаємо квасолю і варимо ще хв 20,, потім додаємо 100 мл., олії , 200 гр цукру і столову ложку солі , варимо 20 хв і додаємо пів чайної ложки меленого перцю і 100 мл., оцту . Варимо ще хв 15 , закатуємо і вкутуємо . Можно і в борщ і просто поїсти, смачно .