Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Бісквітний торт «Чарівниця». Смак, знайомий з дитинства

Бісквітний торт «Чарівниця». Смак, знайомий з дитинства

Viktor
27 Листопада, 202527 Листопада, 2025 Коментарі Вимкнено до Бісквітний торт «Чарівниця». Смак, знайомий з дитинства

Вважається, що спекти смачний, повітряний, ніжний бісквіт досить складно. Але, після цього рецепту, ви відразу переконаєтеся, що зробити його дуже просто. 

Для приготування тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор — 1 склянка.
  • яйця — 4 штуки.
  • борошно -1 склянка.
  • розпушувач — 1 чайна ложка.

Для крему потрібні такі інгредієнти:

  • яйце — 1 штука.
  • вершкове масло — 50 грамів.
  • молоко — 1 склянка.
  • борошно — 2 столові ложки.
  • ванілін — 1 пакетик.
  • цукор — 0,5 склянки.

Для приготування глазурі:

  • вершкове масло — 50 грамів.
  • молоко — 4 столові ложки.
  • какао -1 столова ложка.
  • цукор — 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Перед тим, як розпочинати готувати торт, витягніть яйця з холодильника, тому що вон повинні бути кімнатної температури. Такими чином, вони будуть добре збиватися, а випічка вийде м’яка та повітряна. Яйця збиваємо з цукром то утворення піни, а потім акуратно додаємо борошно і знову все збиваємо, додаємо розпушувач.
  2. Випікайте у формі для випікання при температурі 180 градусів. Протягом всього випікання не відчиняйте дверцята духовки, тому що наш бісквіт може впасти. Найкращий варіант — це відкрити дверцята через 15 хвилин після того, як ви поставили бісквіт випікатися та перевірити готовність. Потім залишаємо його ще на 15 хвилин, що він остаточно «дійшов».
  3. Вийміть випічку з духовки, залишіть її остудитися, а потім розріжте бісквіт на три рівних частини. Їх ми будемо змащувати кремом.
  4. Наші інгредієнти до крему ми змішуємо та розпочинаємо варити їх на мінімальному вогні, аж до самого загустіння. Коли начинка остигне, додайте у неї вершкове масло і ретельно все перемішайте, можете використовувати міксер.
  5. Глазур готуємо за такими самим принципом: змішуємо всі складові і варимо на невеликому вогні. Додайте вершкове масло, коли суміш охолоне.
  6. Акуратно формуємо наш торт, добре промазуємо кожний шар кремом та поливаємо зверху глазур’ю. Щоб наші коржі стали соковитими від начинки, поставте торт на декілька годин в холодильник.

Навігація записів

Трагічна звістка ск0лuхнула всю країну: у Тернополі п0мерла 12-річна дівчинка, яка постраждала від удару рф
Подруга поділилася рецептом коржів, а сьогодні з ранку я спекла.

Related Articles

Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Viktor
4 Грудня, 20254 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Viktor
4 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Святковий салат Ананас: ефектний і смачний

Viktor
3 Грудня, 20253 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Святковий салат Ананас: ефектний і смачний

Цікаве за сьогодні

  • У Чeчні через удaр дрона в будівлі Грозний-сіті прогримів вибyх
  • НАЗК виявило незаконне збaгачення на понад 23 млн грн закарпатського митника
  • Гетманцев пов’язав низькі зарплати українців з невисокою продуктивністю їхньої роботи
  • Літaк Зeленського в Ірлaндії переслiдували невідомі дрони військового типу – The Journal
  • Бійці спецпідрозділу ГУР знuщило російський вuнuщувач МіГ-29 в окyпованому Кpиму. ВIДЕО 
  • Сирcький: Укрaїнські військові утримують північну частину Пoкровська та блoкують спроби обходу міста
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes