У кефір висипаємо чайну ложку солі та соду, перемішуємо до розчинення сипучих продуктів. Розбиваємо в кефір яйце, змішуємо, просіюємо частинами борошно.
Замішуємо липке та густе тісто, вливаємо до нього олію. Вмішуємо олію в тісто, накриваємо його целофаном і залишаємо на 10 хвилин.
У цей час готуємо начинку, а саме нарізаємо дрібним кубиком цибулину, змішуємо з фаршем. Солимо м’ясну начинку, виливаємо у неї трохи води.
Тісто ділимо на 12 рівних частин, розкачуємо кожен колобок в тонкий коржик. У коржики викладаємо по столовій ложці начинки, краї тіста запечатуємо в одній точці. Загортаємо начинку в тісто як у мішечок і придавлюємо.

У сковороді розігріваємо олію, опускаємо в неї біляші. Обсмажуємо пиріжки на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

В результаті виходять ліниві біляші з соковитою начинкою. Також до м’ясного наповнення в процесі готування можна нашаткувати зелень.
Інгредієнти для біляшів:
- Кефір – 250 мл;
- Сіль – 2 ч.л.;
- Сода – 0,5 ч.л.;
- Яйце – 1 шт.;
- Борошно – 300 г;
- Соняшникова олія – 1,5 ст.л.;
- Фарш – 400 г;
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- Вода – 2 ст.л.