Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • «Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

«Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

admin
23 Червня, 202123 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до «Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

Від класичних млинців бендерики відрізняються трикутної формою і начинкою (фаршируються сирим фаршем, як наприклад, чебуреки). З запропонованої порції інгредієнтів вийде приблизно 30 млинців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Нам знадобляться інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.,
  • цукор – 50 г (2 стол. ложки),
  • молоко – 800-850 мл,
  • сіль – 1 ч. ложка,
  • соняшникова олія – 30 мл,
  • крохмаль – 100 г,
  • борошно – 200 г.

Начинка:

  • м’ясо – 700 г,
  • цибуля -200 г,
  • сіль, прянощі – на ваш смак.

Готуємо тісто. Вбиваємо в об’ємну скляну миску яйця, сіль і перемішуємо за допомогою міксера. Додаємо цукор, перемішуємо. Вливаємо молоко (меншу половину). Просіваємо в миску борошно, перемішуємо. Зачищаємо стінки миски від муки. Просіваємо крохмаль. Збиваємо. Зачищаємо стінки миски. Коли розійдуться всі грудочки, додаємо молоко. Збиваємо. Додаємо олію, збиваємо. Грудочок в тісті бути не повинно. Відставляємо тісто на 30-40 хвилин.

Готуємо начинку. У м’ясний фарш з цибулею додаємо сіль, мелений чорний перець і коріандр. Ретельно перемішуємо, накриваємо плівкою, щоб він постояв.

Сковорідку розігріваємо і змащуємо олією. Перед кожним млинцем перемішуємо тісто, так як крохмаль осідає на дно.

Наливаємо на сковорідку тісто. Через хвилину млинець перевертаємо.

Млинці готові.

Розкладаємо млинець на столі, накладаємо начинку. Розрівнюємо її, надаємо фаршу форму трикутника. Закриваємо внахлест млинець, щоб кінчик був без отвору. Перевертаємо кінчик до протилежного краєчка. Закриваємо млинець. У нас вийшов акуратний трикутник.

Фаршируємо всі млинці.

Наливаємо олію на сковорідку з товстим дном. Нагріваємо. Викладаємо бендерики на сковорідку на шов, де складався млинець. Обсмажуємо до золотистого кольору.

«Бендерики» - такі млинці Ви ще не готували

Навігація записів

Як захистити вишню і черешню від шкідників — рецепт хмільної настоянки
Мариновані помідори за 3 години! Закуска до будь-якого столу

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • «Критичні пошкодження». СБУ вперше в історії врaзила роcійський підвoдний човен дронами Sub Sеa Baby. Відео
  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes