Пропоную вашій увазі класичний рецепт печива від бабусі. Вони дуже гарні та хрусткі. Їх дуже швидко і легко зробити.
ІНГРЕДІЄНТИ:
-4 яйця;
– щіпка солі;
-1 кг борошна;
-250 мл олії;
-250 г цукрової пудри;
-2 пакетика розпушувача;
– 2 пакетики ванільного цукру.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця змішати з цукром.
2. Додайте олію, потім борошно та розпушувач.
3. Перемішайте руками, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Дайте тісту відпочити.
4. Помістіть тісто в кондитерський мішок або формочку для печива.
5. Сформуйте смужки довжиною 5 см.
6. Викладіть печиво на деко, застелене папером для випічки.
7. Поставте деко в духовку, розігріту до 180°C, до легкої рум’яності.


Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!