Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Беру м’ясо: не смажу, не варю, не запікаю. М’ясо тане в роті!

Беру м’ясо: не смажу, не варю, не запікаю. М’ясо тане в роті!

admin
25 Червня, 202125 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Беру м’ясо: не смажу, не варю, не запікаю. М’ясо тане в роті!

Запечене м’ясо з салом виходить дуже ароматним, м’яким, пікантним, ніжним. Його викладаю нарізкою на тарілку і подаю на святковий стіл. Завжди подобається гостям.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудинка, 2 кг;
  • пиво, 500 мл;
  • паприка, перець, часник сухий, бадьян, перець, сіль і інші спеції;
  • часник, 5 зубчиків;
  • розмарин, пара гілочок;
  • соєвий соус, 50 мл.

Процес приготування м’яса

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Сіль і перець змішуємо, втираємо суміш в м’ясо з усіх боків.

Викладаємо м’ясо в сковорідку і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.

Наливаємо в сковорідку пиво, беремо за смаком.

Додаємо спеції і сухий часник, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні.

Змішуємо соєвий соус зі спеціями.

М’ясо перевертаємо через 10 хвилин, вливаємо соус і тушкуємо до густоти соусу.

Часник ріжемо шматочками і додаємо до м’яса.

Порада: м’ясо періодично перевертаємо, щоб воно рівномірно готувалося з усіх боків.

Додаємо розмарин і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.

В цілому, на приготування такого смачного і м’якого м’яса, йде близько 2 годин. Все залежить від товщини шматків м’яса.

Навігація записів

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом
Згopьoвaнa poдинa пoxoвaє уcix тpьox paзoм – чoлoвiкa з двoмa дoнькaми: подробиці тpaгедії на Київському морі

Related Articles

Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива

Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Viktor
4 Грудня, 20254 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Ледачі вареники з картоплі: смачно і просто

Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Viktor
4 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Цибулеві котлети. Так смачно, що навіть м’яса не треба!

Цікаве за сьогодні

  • Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива
  • Щoмісяця призивають близько 30 тисяч осіб, цього мaло: нардеп Коcтенко закликав посилити мобілізацію
  • Мерц поспішає до Брюсселя: боротьба за заморожені активи РФ входить у вирішальну фазу – Politico
  • У нaродної депутатки Скoроход проходять обшуки, підозрюють в отриманні хaбaря
  • У Чeчні через удaр дрона в будівлі Грозний-сіті прогримів вибyх
  • НАЗК виявило незаконне збaгачення на понад 23 млн грн закарпатського митника
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes