Пиріг з фаршем, грибами і сиром – Швидкий і смачний рецепт

Смачний пиріг з начинкою з фаршу, грибів і сиру
Необхідні інгредієнти:
- 2 цибулини
- 3 яйця
- 350 г печериць
- 150 г тертого сиру
- 750 г фаршу
- кілька гілочок кропу
- Олія, сіль і перець
- 2 листи пирога
- 3 столові ложки вершків
- 2 яєчних жовтки, для змащування
Спосіб приготування:
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії.
Коли цибуля розм’якшиться, додайте очищені і дрібно нарізані гриби і продовжуйте готувати ще 2 хвилини.
Потім додати фарш, промитий і дрібно нарізаний кріп, сіль, перець, влити 100 мл води і добре перемішати.

Варіть на повільному вогні 15-20 хвилин, поки м’ясо не змінить колір, потім додайте сир, добре перемішайте і зніміть з вогню.
Дайте складу трохи охолонути, потім додайте збиті яйця і перемішайте до однорідності.
Лист пирога викладаємо в деко, застелене папером для випічки, і наколюємо з місця на місце.
Рівномірно розподіліть м’ясну начинку по листу пирога, потім накрийте начинку іншим листом пирога. Наколіть виделкою з місця на місце, потім розподіліть суміш вершків і жовтків по листу.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг 35-40 хвилин, залежить від духовки.
Коли пиріг відійде від стінок форми і підрум’яниться, вийміть його з духовки та дайте йому охолонути на формі.
Трохи охолонувши, можна нарізати і подавати.

Смакуйте із задоволенням!