Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • НОВИНИ
  • Скумбрія в пляшці, як копчена (найкращий рецепт). Просто кладу рибу в пляшку і заливаю маринадом – виходить просто неперевершеною

Скумбрія в пляшці, як копчена (найкращий рецепт). Просто кладу рибу в пляшку і заливаю маринадом – виходить просто неперевершеною

Viktor
2 Вересня, 2025 Коментарі Вимкнено до Скумбрія в пляшці, як копчена (найкращий рецепт). Просто кладу рибу в пляшку і заливаю маринадом – виходить просто неперевершеною

Сьогодні хочу вас здивувати одним дуже цікавим рецептом приготування маринованої риби. Рибу буду маринувати в пластиковій пляшці, цікаво, чи не так? Цей рецепт дивує всіх моїх близьких і знайомих, вони навіть уявити собі не могли що так можна маринувати рибу. Готується така рибка не складно, а виходить дуже смачно.

Інгредієнти:
Скумбрія – 2 шт.
Чиста вода – 1.5 л.
Сіль – 3 ст. ложки
Цукор – 1,5 ст. ложки
Чорний чай – 2 ст. ложки
Чорний перець горошком – 10 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Цибулеве лушпиння – від 3-х цибулин
Приготування:
Я для цього рецепта використовую скумбрію. Рибу чищу і відрізаю у неї голову.

Я буду готувати дві рибки тому маринад розраховую на подвійну порцію. Наливаю в каструлю 1.5 літра чистої води, додаю сіль, цукор, чай, перець, лавровий лист і лушпиння він цтибулі.

Відправляю каструлю на вогонь, доводжу вміст до кипіння, варю маринад 5 хвилин з моменту закипання.

Знімаю каструлю з вогню і даю маринаду повністю охолонути. І проціджую. До слова вийшов він темно коричневого кольору.

Для маринування я використовую звичайні пластикові пляшки об’ємом 1 літр. Їх розміру для скумбрії цілком достатньо і в холодильник по висоті вони легко поміщаються.

Зрізаю у пляшок верхівки і відправляю в них рибини. Проціджую через дрібне сито остиглий маринад, мені потрібна тільки рідина, все інше в відро для сміття.

Заповнюю маринадом пляшки з рибою, зверху їх накриваю фольгою і відправляю в холодильник на 2 дні.

Минуло дві доби, дістаю рибу з маринаду, нарізаю на порційні шматочки і подаю до столу.

Отриманим красивим золотистим кольором вона зобов’язана чайній заварці і цибульному лушпинні в маринаді. Скумбрія вийшла дуже ніжною, смачною, з копченим присмаком, любителі риби оцінять! Обов’язково приготуйте, сподіваюся вам сподобається!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Навігація записів

Гройсман, Яцeнюк, Порошенко, Турчинов, Стефанчук: хто прийшов віддати шaну Андрiю Парyбію
Найпростіший пиріг з гарбузом і лимоном “Три склянки”, який просто тане в роті: ніжний, соковитий і неймовірно смачний, в сезон готую частіше за всі

Related Articles

Щoмісяця призивають близько 30 тисяч осіб, цього мaло: нардеп Коcтенко закликав посилити мобілізацію

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Щoмісяця призивають близько 30 тисяч осіб, цього мaло: нардеп Коcтенко закликав посилити мобілізацію

Мерц поспішає до Брюсселя: боротьба за заморожені активи РФ входить у вирішальну фазу – Politico

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Мерц поспішає до Брюсселя: боротьба за заморожені активи РФ входить у вирішальну фазу – Politico

У нaродної депутатки Скoроход проходять обшуки, підозрюють в отриманні хaбaря

Viktor
5 Грудня, 20255 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до У нaродної депутатки Скoроход проходять обшуки, підозрюють в отриманні хaбaря

Цікаве за сьогодні

  • Пиріжки з яблуками в духовці: просто казка! Рецепт простого здобного тіста
  • Без духовки! Торт без розкачування коржів — ідеальне тісто з кремом зі смаком морозива
  • Щoмісяця призивають близько 30 тисяч осіб, цього мaло: нардеп Коcтенко закликав посилити мобілізацію
  • Мерц поспішає до Брюсселя: боротьба за заморожені активи РФ входить у вирішальну фазу – Politico
  • У нaродної депутатки Скoроход проходять обшуки, підозрюють в отриманні хaбaря
  • У Чeчні через удaр дрона в будівлі Грозний-сіті прогримів вибyх
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes