Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • Кокосове печиво: Вам знадобляться лише 3 інгредієнти, щоб приготувати це ніжне і неймовірно смачне печиво!

Кокосове печиво: Вам знадобляться лише 3 інгредієнти, щоб приготувати це ніжне і неймовірно смачне печиво!

Viktor
16 Квітня, 202516 Квітня, 2025 Коментарі Вимкнено до Кокосове печиво: Вам знадобляться лише 3 інгредієнти, щоб приготувати це ніжне і неймовірно смачне печиво!

Якщо ви любите кокос, цей рецепт стане вашим улюбленим! Кокосове  печиво — це ідеальний перекус для тих, хто не може насититися цим тропічним смаком. Воно схоже на кокосові  макаруни: його готують із білків, цукру та тертого кокосу. Зовні воно хрустке й золотисте, а всередині — ніжне і трохи тягуче. Найкраще те, що це печиво дуже швидко й легко готується! Просто змішайте інгредієнти, сформуйте печиво на деко й випікайте до золотистого кольору. Завдяки мінімальному набору продуктів ви легко зможете задовольнити свої кокосові бажання в найкоротший час!


Інгредієнти:

  • Тертий кокос — 150 г (1 ¾ чашки)
  • Яєчні білки — 3 великих
  • Цукор — 120 г (3/5 чашки)

Інструкції:

Розігрійте духовку до 190°C.

У великій мисці змішайте тертий кокос і цукор.

Додайте яєчні білки й добре перемішайте, поки суміш не стане однорідною і трохи липкою.

Перекладіть суміш у кондитерський мішок із насадкою у формі зірочки.

Видавіть невеликі порції печива на деко, застелене пергаментом.

Випікайте 10 хвилин, поки печиво не стане золотистим.

Насолоджуйтесь!


Поради:

  1. Якщо суміш виходить занадто м’якою й не тримає форму на деку, додайте трохи борошна (не більше 1 ст. ложки за раз).
  2. Спробуйте попередньо підсушити кокосову стружку — це надасть печиву горіхового аромату.
  3. Удоскональте смак, додаючи до суміші подрібнені горіхи, сушені фрукти або шматочки шоколаду.
  4. Випечене печиво можна занурити в розтоплений шоколад (білий, молочний або темний) і залишити до застигання.
  5. Щоб білки добре збилися, ретельно витріть миску перед їх збиванням: навіть найменші залишки жиру завадять утворенню піни.
  6. Використовуйте свіжі яйця кімнатної температури — вони краще збиваються.
  7. Для стабільності яєчних білків можна додати крем тартар (1/8 ч. ложки на білок) або лимонний сік (1/2 ч. ложки на білок).
  8. Додайте дрібку солі, щоб підкреслити смак печива.

Навігація записів

В Укрaїні продовжили в0єнний стан та мoбілізацію: назвaно тeрміни
Назавжди 31: на фронті загuнув захисник із Рівненщини. Фото

Related Articles

Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Viktor
15 Грудня, 202515 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 

Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Viktor
14 Грудня, 202514 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Салати з руколою — 10 оригінальних рецептів в домашніх умовах

Картопляні брізолі з фаршем

Viktor
14 Грудня, 2025 Коментарі Вимкнено до Картопляні брізолі з фаршем

Цікаве за сьогодні

  • «Критичні пошкодження». СБУ вперше в історії врaзила роcійський підвoдний човен дронами Sub Sеa Baby. Відео
  • Це найвдаліший рецепт ватрушок з усіх, що я пробувала! 
  • Зaрплати чинoвників в Україні знову ростуть: в якій установі заробляють найбільше
  • “Тpивожний дзвiночок” на пеpеговоpах в Беpліні! Спливло нeмиcлиме. Деталі…
  • Укрaїнці готові тeрпіти вiйну стільки, скільки потрібно? Що показало опитування КМIС
  • За Скороход внесли заставу у понад 3 мільйони гривень
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes