Кабачкові чебуреки: Так смачно КАБАЧКИ ВИ ЩЕ НЕ ГОТУВАЛИ!

Незважаючи на те, що кабачок не володіє яскраво вираженим смаком, страви з цього овоча користуються надзвичайною популярністю.

Передає редакція Файно

Сьогодні ми вирішили поділитися з улюбленими читачами рецептом дивовижних чебуреків з кабачків.

Вони анітрохи не поступаються за смаком класичним чебуреками з тіста. Спробуй, тобі обов’язково сподобаються!

Як смачно приготувати кабачки

СКЛАДОВІ

0,5 кг кабачків
2 яйця
1 ч. Л. розпушувача
160 г борошна
20 г крохмалю
350 мл молока
15 г петрушки
1/2 ч. Л. чорного перцю
1/2 ч. Л. солі
500 г курячого фаршу
1 цибулина
50 мл води
1 ч. Л. приправи для курки
Приготування

Наріж кабачки кубиками, а потім подрібніть їх за допомогою блендера.

Додай до кабачкової кашки яйця, борошно і крохмаль. Перемішати все до отримання маси однорідної консистенції.

Додай в густу суміш молоко і ще раз перемішати все з допомогою блендера.

Додай в ємність з кабачковою кашкою подрібнену петрушку, 1/4 чайної ложки солі і перцю. Знову все перемішати і залиш суміш настоюватися протягом 10 хвилин.

Подрібни цибулю за допомогою блендера і з’єднай його з фаршем. Додай 1/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.

У фарш додайте холодну воду і підсмаж м’ясо на сковороді. Під час смаження додай в фарш курячу приправу.

Коли м’ясо охолоне, можна приступати до смаження чебуреків. Для цього вилий на розігріту сковороду трохи кабачкової тесту таким чином, щоб сформувався великий млинець. Під час смаження з одного боку помісти на середину млинця трохи курячого фаршу.

За допомогою лопатки загорни один край млинця і сформуй чебурек.

Кабачкові чебуреки варто їсти відразу гарячими. Краще подавати це літнє блюдо зі сметанним соусом.

Обов’язково розкажи про рецепт кабачковий чебуреків своїм друзям, запевняю, вони ще такого не пробували!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *