Абрикосовий кисло-солодкий гострий соус. Смакота

Для вас підготувала редакція Файно

– 500 г очищених від кісточок абрикос
– 75 мл фруктового оцту
– 1 ч. Л. солі без верху
– 3 ст. л. меду з нейтральним смаком
– 1 маленький перчик чилі

Всі інгредієнти скласти в блендер і подрібнити.

Перелити в каструльку і довести до кипіння.

Варити 5 хвилин. Спробувати на сіль і цукор і відрегулювати їх за смаком – абрикоси можуть бути самі по собі більш-менш солодкими.

Розлити по стерилізованим баночках, закупорена і перевернути на кришку. Остудити. Зберігати як звичайну консервацію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *