Часникові коржі – це прості, але апетитні рум’яні коржики, обсмажені на сковороді з часником.
Ділюся рецептом приготування:
Шинкуємо дрібно часник і зелену цибулю. У миску з борошном висипаємо сіль, цукор, вливаємо розтоплене вершкове масло, викладаємо часник та зелену цибулю. Вливаємо в суміш воду і замішуємо трохи густе тісто без грудок.
Змащуємо сковороду краплею олії, виливаємо ополоником тісто. Розподіляємо тісто рівномірно по поверхні сковороди, обсмажуємо по обидва боки до золотистого кольору.

Виходять невеликі смачні часникові коржі. Їх можна подавати зі сметаною, томатним соусом. Вони підходять до м’яса, риби, овочів.

Інгредієнти:
- борошно – 200 г;
- сіль – 3 г;
- цукор – 3 г;
- вершкове масло – 10 г;
- часник – 18 г;
- зелена цибуля – 25 г;
- вода – 380 мл.