Вчора кинула часник в кипляче молоко. Результат став порятунком для всієї родини!!!

Часник є дуже корисним овочем, який володіє безліччю корисних властивостей. Усім відомо, що його радять вживати під час простудних захворювань та грипу, адже часник є чудовим природним антибіотиком. На жаль, люди не вживають цей продукт часто, адже неприємний запах може створювати дискомфорт під час щоденних завдань.

Через це люди знайшли чудовий спосіб — готувати часник в молоці. 

Хто б знав, що в комбінації ці два продукти створять чудові та дієві ліки, які не містять запаху та є цілком ефективним засобом в боротьбі з багатьма хворобами.

Корисні властивості молока з часником

Виводить шкідливий холестерин та зменшує ризик виникнення атеросклерозу.

Засіб є чудовим очищенням для печінки та детоксикації організму загалом.

Зменшує запалення і больові відчуття при артриті.

Зміцнює нервову систему та покращує сон.

Щоб отримати чудовий відхаркувальний засіб — додайте ще до молока куркуму.

Інгредієнти:

500 мл молока,

10 зуб. часнику,

2 ч. л. цукру,

250 мл води.

Приготування:

Очистьте часник та пропустіть через прес.

Змішайте часник з молоком та поставте вогонь. Доведіть до кипіння, а після цього зменште вогонь.

Варіть суміш протягом 10 хвилин, додаючи цукор.

Вживати такий засіб потрібно 2 рази в день незалежно від прийому їжі.

Протипоказання:

діабет,

гострі захворювання шлунково-кишкового тракту,

знижений тиск,

вагітність,

грудне годування.

Ви знали про цей засіб?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *