Таку смакоту з кабачка ви навряд чи коли-небудь куштували! Пишні котлетки прямо до вечері! Улюблена страва мого чоловіка! А якщо додати часник – ммм, нереально смачно!
Ця страва створена немов спеціально для тих, хто не любить кабачки.
Пропонуємо вашій увазі кабачкові котлети з фаршем: ароматні, пишні, ніжні, вони змусять вас змінити думку про кабачки!
Кабачок не тільки не погіршить смак котлет, а навпаки, додасть соковитості і ніжності такій звичній для нас страві.
До тих пір як я вперше приготувала котлети з кабачками за цим рецептом, вони користуються незмінним успіхом у моїх домочадців!
СКЛАДОВІ:
300-400 г будь-якого фаршу
1 кабачок середніх розмірів
2 яйця
1-2 ст. л. манки
0,5 ч. л. солі
борошно або панірувальні сухарі
перець, інші спеції за смаком
олія для смаження
ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачок вимий і натри на крупній тертці, якщо овочі у тебе перезрілі, очисти їх від насіння і шкірки. Частину соку, що виділився в результаті, злий.
Додай до кабачка м’ясний фарш, яйця, манку. Посоли, поперчи і гарненько виміси. Залиш на хвилин 15, щоб манка увібрала сік.
Змоченими у воді руками сформуй пишні котлети, вмочи кожну в борошно або сухарі і обсмаж на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Рецепт котлет з кабачків – знахідка для тих, хто хоче схyднути! Для цього фарш потрібно брати або курячий, або індичий, а щоб кількість олії звести до мінімуму, котлети можна запекти в духовці.
Смачного!