![](http://www.fayno.net.ua/wp-content/uploads/2020/09/zapecheniy_rulet_zi_svinyachoyi_ocherevini__1_2015_12_08_03_18_041-768x576-1.jpg)
М’ясна нарізка завжди займає найголовніше місце на святковому столі. Ковбасні вироби безсумнівно смачні, але містять багато шкідливих домішок. Тому, пропонуємо цікаву закуску з курячих стегенець. Родина буде дуже задоволеною від цієї страви.
Інгредієнти:
М’ясо курки 1 кг.;
Морська сіль 1 ч. л.;
Перець чорний мелений;
Паприка солодка мелена 1 ч. л.;
Трава чебрецю 1/2 ч. л.;
Часник сухий 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Відокремте куряче м’ясо від кісток та шкіри й наріжте його на невеликі шматки.
Посоліть, поперчіть, додайте солодку паприку, чебрець, сухий часник та гарно перемішайте.
Складіть у декілька шарів харчову фольгу, розстеліть її, з одного краю викладіть на неї замариноване у спеціях м’ясо та загорніть його рулетом.
Краї фольги добре зафіксуйте, щоб не витік сік при запіканні.
Запечіть його в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці на протязі 1,2 години.
Вийміть рулет, покладіть на нього вантаж, перенесіть цю конструкцію до холодильника та залиште до ранку.
Приємного апетиту!