Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • КУХНЯ
  • З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Viktor
22 Жовтня, 202422 Жовтня, 2024 Коментарі Вимкнено до З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Рогаликів за моїм рецептом з одного замісу виходить велика кількість, і вони залишаються свіжими та м’якими довгий час. Рогалики можна наповнювати різними начинками, такими як повидло, нутелла, горіхи, джем тощо, головне, щоб начинка була густою і не розтікалася.

Інгредієнти:

Тісто:

  • теплого молока 100 мл.
  • цукрової пудри або цукор 50 г
  • сухих дріжджів 5 г або живих 15 г
  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • ванільного цукру 1 п.
  • вершкового масла або маргарину 200 г
  • борошна 500 гр.

Начинка:

  • маку 100 г
  • вода кип’яток
  • цукру 80 г
  • горіхів 50 г
  • вершкового масла м’яке 20-30

Для змащування:

  • яйце 1 шт.
  • цукру 50 г

Приготування:

Начинка:

Заливаю мак окропом, перемішую, накриваю кришкою і залишаю настоюватись на 50 хвилин. Потім зливаю зайву воду, просушую мак на паперовому рушнику і подрібнюю його блендером. Додаю цукор і подрібнені і просушені в духовці горішки, а також м’яке вершкове масло. Все ретельно перемішую до однорідного стану.

Тісто:

До теплого молока додаю цукрову пудру і дріжджі, перемішую. Потім додаю яйця, щіпку солі, ванільний цукор і розтоплене вершкове масло кімнатної температури, ретельно змішую.

Починаю додавати борошно, спочатку трохи, перемішую лопаткою, а потім всипаю решту і замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 1,5 години.

Потім тісто злегка обминаю руками і ділю на 4 частини, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 10 хвилин. Розкатую кожну кульку в круглий пласт, нарізаю його на 16 трикутників. На кожен трикутник накладаю макову начинку і закручую рогалики.

Викладаю рогалики на деко, застелене пергаментом, накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 30 хвилин. Потім змащую збитим яйцем, посипаю цукром і випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-17 хвилин.

Заварюю чай і смакую!

Навігація записів

Моєму другу вже 37 років, заробляє тисячі доларів, їздить на мерседесі і живе в центрі Львова. Але ніяк не може одружитися через одну причину
Я всім подругам розповіла, що моя невістка чудово готує. Тому й запросила їх на ювілей до себе. Та Настя мене так осоромила

Related Articles

Торт Пташине молоко. Легкий та повітряний десерт, який варто спробувати!

Viktor
22 Травня, 202522 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Торт Пташине молоко. Легкий та повітряний десерт, який варто спробувати!

Банановий зефір. Такої смакоти ви ще не готували! Простий рецепт!

Viktor
21 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Банановий зефір. Такої смакоти ви ще не готували! Простий рецепт!

Найніжніше печиво з манки, яке тане в роті: простий, швидкий та недорогий рецепт

Viktor
20 Травня, 202520 Травня, 2025 Коментарі Вимкнено до Найніжніше печиво з манки, яке тане в роті: простий, швидкий та недорогий рецепт

Цікаве за сьогодні

  • У ньoго немає рoдичів, лише пoбратими: зворушлива істoрія звiльненого з полону мoрпiха. Відео
  • 39O нaшux людeй… Лuшe гляньтe, щo вчopa cтaлocя нa oбмiнi… КAДPИ…
  • Київ маcовано обcтріляли рaкетами та дронaми. Пожeжі спалахнули одрaзу в кількох районах
  • Нічна aтака на Україну: знeшкоджено 245 дрoнів і збито 6 балістичних Іскaндерів
  • Заcтупниця керівника Офіcу пpeзuдeнтa Вepeщyк ш0kyвaлa yкpaїнцiв нoвuнoю i зaклuкaлa гoтyвaтucя дo війнu ще зі ….
  • Лaвров повідомив, коли PФ представить свій «меморандум» щодо припинення вoгню
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes