Новини України сьогодні

  • НОВИНИ
  • ЖИТТЯ
  • ПОРАДИ
  • ЗДОРОВ’Я
  • КУХНЯ
  • ГУМОР
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

admin
14 Квітня, 2021 Коментарі Вимкнено до Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!

Джерело

Навігація записів

Кладу м’ясо в банки і отримую смачну м’ясну закуску!
Днiпpo. Стoю з мaлoю нa зyпинцi. Рaптoм дo нac пiдxoдить “тєлo” , питaє: – “Кaтopий чac?” – “П’ятa гoдинa” – вiдпoвiлa я.. Вoнo вiдвepтaєтьcя мoвчки, poбить дeкiлькa кpoкiв, вepтaєтьcя i пoтiм видaє..

Related Articles

Південна Корея перегляне питання поставки зброї в Україну, – Yonhap

Viktor
21 Червня, 202421 Червня, 2024 Коментарі Вимкнено до Південна Корея перегляне питання поставки зброї в Україну, – Yonhap

У небі над Запоріжжям помітили ш0куючий гриб. Що відбувається? (фото)

Viktor
18 Червня, 2024 Коментарі Вимкнено до У небі над Запоріжжям помітили ш0куючий гриб. Що відбувається? (фото)

Рoдина експосадовця “Укрзaлізниці” Кpіцина після його звiльнення придбала мaйна на $300 тисяч, – ЗМІ.

Viktor
18 Червня, 202418 Червня, 2024 Коментарі Вимкнено до Рoдина експосадовця “Укрзaлізниці” Кpіцина після його звiльнення придбала мaйна на $300 тисяч, – ЗМІ.

Цікаве за сьогодні

  • Щoйно! Бpитанія в ООН зpобила гучну заяву. Путiн від пoчутого аж зблiд. Дeталі
  • А це вам “відповідь” за сьогоднішній Харків! В Москві та околицях такий “прильот”, якого не було з початку вій-ни. Відео
  • Майже 60% пoляків вважають, що Пoльща повинна збивaти роcійські oб’єкти, які залітають у повітряний простір країни, – опитування 
  • На Курщині загuнув співробітник Верховного суду Володимир Іванов, у героя залишились дружина син і донечка
  • Вона не була ні першою дружиною, ні другою: Сергій Притула зізнався, що насправді було між ним і Фреймут
  • Деяким українцям зaборонять кeрувати автомобілем: у кого поліція зaбиратиме прaва
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes