Цей рецепт шампіньйонів відривають з руками! Завжди роблю як закуску до святкового столу чи просто до вечері

Щодня кожна господиня задається питанням, що б приготувати новенького. Хочеться порадувати домашніх чимось особливим і смачним, але в той же час не стояти весь день біля плити.

Ми багато часу проводимо в пошуках відповідних рецептів. Враховуємо запити всіх членів сім’ї і намагаємося вдосконалити їх улюблені страви. Адже хтось віддає перевагу м’ясним запіканки, а комусь до душі салати з овочів.

Сьогодні я б хотіла розповісти вам про своє кулінарне відкриття. Це новий рецепт з розділу страв з грибами, який порадує вас своєю оригінальністю і простотою виконання, пише Spisa.

У моїй родині дуже люблять гриби, особливо печериці, тому я часто шукаю щось новеньке з ними. Ця страва стало нашим хітом! У зв’язку з чим ділюся смачним рецептом печериць з хрусткою скоринкою.

Вони виходять дуже ніжні, соковиті всередині, а скоринка викликає захоплення. Пальчики оближеш!

Складові:

печериці – 300 гр .; борошно – 2 – 3 ст. л .; панірувальні сухарі – 3 ст. л .; часник – 2 зубчики; соєвий соус – 1 ст. л. (за бажанням); сіль, перець, спеції; соняшникова олія для смаження.

Приготування:

Гриби краще вибирати невеликих розмірів. Добре їх миємо й обсушуємо на рушнику.

Робимо кляр: для цього змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений в часникодавці часник, воду до консистенції негустої сметани; все це потрібно добре посолити, додати перець і спеції.

Ми залишаємо кляр на 15 – 20 хвилин.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії, печериці спочатку мокаємо в кляр, обвалюють у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Обов’язково діліться рецептами з друзями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *